Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lucka 8, 9 & 10!

dec 10, 2012 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Det har varit helg och eftersom jag försöker vara ”bloggledig” på helgerna så har jag missat luckorna i Emilys julkalender!

Här kommer de nu, lucka 8: En bild på dig själv från en av de bästa kvällarna i ditt liv

Vårt bröllop och bilden är tagen när vi tar en snabb danspaus någon gång under natten. Vi har matchande skor och Emil är så himla snygg på den här bilden!

Lucka nr 9: En bild på ditt rum eller lägenhet


Det här är bilder från MITT eget rum hemma i huset, nämligen min ateljé!
Här är det ständig kaos och aldrig såhär fint som på bilderna. Här trängs råddjurssamlingen med tygstuvar och oljefärger, pysseljox och presentpapper i en salig blandning. Och det bästa av allt är att rummet har utgång till balkongen, så på sommaren kan man måla och höra fåglarna på samma gång!

Lucka nr 10: En bild på ditt favoritdjur

Vår älskade lilla Fröken!
Just nu är hon världens bästa, att borra in huvudet i hennes mjuka mage och alltid känna att hon ligger nära nära på nätterna hjälper mig otroligt mycket nu när allt är så upp och ner.
Hon vill alltid vara med, ligga i knät när man äter och sitter alltid i fönstret och väntar när man kommer hem.
Hon tycker om att springa jättefort och sladda på mattorna och att fånga näbbmöss och lägga på trappan på våren.
Hon är helt enkelt världens bästa!

1 kommentar

  1. Kan du inte göra ett specialinlägg med Fröken? Hon är så himla söt 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...