Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lucka nr 1: Berätta om din stil!

dec 2, 2013 | Kläder | 4 Kommentarer

Jag tänkte återigen göra ett försök att vara med i Emily Dahl´s julkalender, har försökt i flera år men orkar aldrig riktigt beta av hela listan.
Men nu gör vi ett försök igen, börjar med lucka nummer ett, som egentligen var igår, nämligen ”berätta om din stil”.

Just nu när jag släpar runt på tio kilo extra så kan jag inte direkt definiera min stil som jag kunde innan. Jag försöker behålla den så gott jag kan men nu börjar det bli svårt och om jag har börjat längta väldigt till min vanliga garderob, till mina blommiga byxor och mina korta klänningar.
Nu blir det mest stora stickade tröjor och tights, något som egentligen inte alls är någon favorit.

Jag gillar att ha en stil där man syns i ett hav av svarta kläder, jag gillar färg och att kombinera mönster och mönster och allra helst prickigt!
Älskar rosmönster och halsdukar, huvudbonader och skor utan klack.
Jag har inte ett enda ”festplagg” i garderoben och ser i stort sett alltid likadan ut, oavsett om jag ska ut och dansa eller bära ved.

blommighöst

gummistövlar

prick

blommigdräkt

apelsin

sailor

brun

rosor2

bild-14

gulskjorta

rosa

IMG_6526 (427x640)

IMG_4175

4 Kommentarer

  1. Va kul att du också är med i Emilys kalender, det blir tredje året för mig i år! 🙂

  2. Jag tycker att det är så fantastiskt fint att miss-matcha saker. Önskar att jag hade mer sånt hemma, mer pengar till att shoppa loss och finna diamanter längst ner i second hand butiken.

    Vad önskar du dig i julklapp?

  3. Hurra, vacker som en dag är du!

  4. Du borde verkligen ta ett kort med dina svartvita prick-tights, din svartvita pricktröja i din svartvitprickiga soffa!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...