Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lucka Nummer 10!

dec 10, 2013 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Den här gången är det dags för lucka nummer 10 i Emilys Kalender : Berätta om någonting som du tycker är alldeles särskilt vackert

drmartens öl1 blommigdräkt fläta ros IMG_1569 (425x640) rosor keps1 rosor2 rosor

Rosmönster!
När jag var liten hade jag ett träpussel som föreställde en liten stuga med en gumma med massor med katter och hela huset var fullt av blommande rosor.
Sen dess så älskar jag allt som har det där mönstret som påminner om pusslet. Min mamma är likadan, varje gång vi hittar något som ser ut så tittar vi på varann och säger: pusslet!
Min garderob svämmar över av det här mönstret och helst hade jag haft tapeter, sängkläder, gardiner och allting med rosor, men kanske får det räcka med kläder just nu.

2 Kommentarer

  1. Åh jag delar verkligen den kärleken till blommigt. Det är såå vackert!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...