Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lucka Nummer 2 & 5!

dec 5, 2013 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Jag hoppar hejvillt i Emilys julkalender (och luckan om hur jag får mina kläder att hålla måste jag nog hoppa över, för jag är hemskt dålig på just den biten. Jag använder dom tills de går sönder eller så gillar jag dom inte alls och lämnar dom till Erikshjälpen)

Lucka nummer 2 iallafall: Berätta om vad du har på dig idag

pappaklänning

Idag har jag på mig min röda prickiga klänning som är det finaste och mest värdefulla som hänger i min garderob! Den köpte nämligen min pappa till mig, bara någon dag innan han fick en stroke. Det är alltså det sista han köpte över huvudtaget och det är så himla fint och sorgligt att det var just till mig och den här klänningen.

Den hade långa ärmar från början men jag har gjort den kortärmad för jag såg så väldigt frikyrklig ut annars, har knappar fram så det blir en perfekt amningsklänning om några månader och såklart med den finaste runda kragen.
Klänningen kommer från Gengåvan i Karlstad. Ihop med den har jag en mycket älskad grå collegetröja från Monki, gråa strumpbyxor och mina Dr Martens.

Lucka nummer 5: Berätta om ett klädesplagg som får dig att känna dig stark

drmartens

ros rosor

Skor kan väl räknas som klädesplagg? Iallafall är de blommiga Dr Martens kängorna mitt absolut bästa köp! Jag fullkomligt ÄLSKAR dom! De är perfekta att klä ner en gullig klänning med, fina på sommaren och perfekta på vintern.
I början var de, som alla Dr Martens, stenhårda och jag tänkte att det här kommer aldrig gå! Men nu är de ingådda och hur sköna som helst! De är i någon form av lackerat tyg så de gick ganska snabbt att gå in om man jämför med de som är i skinn.
De var så fasligt dyra (jag tycker allt över tusenlappen är alldeles orimligt dyrt) så jag fick den ena skon i födelsedagspresent av Emil och den andra köpte jag själv. Perfekt lösning!
Vi kommer vandra många mil ihop jag och skorna och det är jag så himla glad över!

1 kommentar

  1. Beklagar din fars bortgång men så fint med klänningen. <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...