Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lucka nummer 2: Min internet-crush!

dec 2, 2016 | Teckningar | 3 Kommentarer

Dags för del två i Emma Sundh´s utmaning: Min internet-crush. Berätta om en person som du beundrar på internetz

Alltså det finns bara en för mig, the one and only Karin Lindroos, Karkki.
Älskar allting med henne, hennes klädstil (vi har en gemensam kärlek för Marimekko) hennes ljuvliga hus (hon bor i Folkets Hus, bara en sån sak!) och sen råkar hon ha Finlands gulligaste unge också.
Jag har följt henne så länge jag kan minnas och jag jublar alltid lite när hon uppdaterar sin blogg.
Om hon inte hade bott så hiskeligt långt bort tror jag vi hade varit utmärkta vänner!
Här kommer lite Karkki-kärlek jag gjort genom åren:

karkki karkkiny äppelkarkki karkki karkkiskanna0001 skanna0007 skanna0006 skanna0005 skanna0004 skanna0003 skanna0002 skanna0001

3 Kommentarer

  1. Hon skulle kunna bli en klippdocka med en massa fina kläder

  2. Fina målningar! 🙂

  3. Och du min, hoho så fint och smickrande inlägg 🙂 En vacker dag när jag roadtripar genom Sverige skall vi träffas!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...