Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lucka nummer 6!

dec 6, 2012 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

En bild på någon som du älskar.

Jag älskar Emil.
Jag älskar Emil mer än jag älskar något annat.
Han är min trygga punkt, min famn att bli liten i, min starka fina älskade man.
Samma år som jag träffade Emil så dog min fasters man. Han har varit otroligt betydelsefull för mig och jag tror han skickade Emil till mig så jag skulle bli glad igen.
Emil är lugn, trygg, oroar sig aldrig i onödan, klappar mig på håret och pussar mig i pannan när jag gråter i hans tröja, han luktar alltid så himla himla gott och har världens finaste skäggstubb som man blir alldeles röd om kinderna när man pussat för länge.
Han tycker om att åka på roadtrips, hitta på fiffiga lösningar hemma och bygga egna lampor i betong. Han är alltid den som är först upp på dansgolvet och har en alldeles egen dansstil som ser ut som en blandning mellan robotdansen och en stelopererad äldre farbror.
Han lagar världens godaste mat med LP-spelaren på högsta volym och en handduk i byxlinningen. Han tycker om öl och kakor och säger alltid ”jag tycker om dig lite….kanske”

3 Kommentarer

  1. Lite gråtfest här nu. Så fint.

  2. Alltså. Ni är så fina att man bara vill lipa lite. Jag ska aldrig nöja mig förrän jag hittar någon där vi kan tycka om varann som ni gör.

    • Bra! Det finns Emilsar så det räcker åt alla

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...