Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lucka nummer 7!

dec 7, 2012 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.

Det här är från i våras när jag och Emil var bjudna på rockabillyfest. Vår specialité!
Jag tänker ofta att jag alltid borde gå klädd såhär, ha håret sådär och sminka mig just precis så.
Sen kommerjag på att jag alltid kladdar ut eyelinern efter fem minuter, inte längre har sådär långt hår och tycker att det är alldeles för roligt med andra kläder då och då.
Men såhär trivs jag iallafall allra bäst.

1 kommentar

  1. Supertjusigt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...