Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Lyckoveckan Är Här!

maj 7, 2018 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Den här veckan kommer bli så himla bra, jag bara känner det på mig!
Åtta bra saker den här veckan:

 • Solen skiner för fulla muggar! Jag har knökat in alla strumpbyxor längst in i garderoben och tänker aldrig ta fram dom igen!
 • Jag ska till frisören imorgon! Ska både fylla på med lite nytt hår och kapa en bra bit på längden, spännande!
 • Jag har ny baddräkt, det är den här urtjusiga från Monki. Den ska jag använda hela sommaren, både när jag badar och under kjolar. Jag tog en storlek Large så magen skulle få plats, det ska tydligen motsvara en storlek 44. Men de finns upp till 46, så ett bra tips till alla där ute som letar efter fina badkläder i lite större storlekar. Dock finns den bara på nätet!
 •  Bebisen har börjat sparka!
 • Jag har börjat teckna på min och Cissis nya bok som släpps till hösten och det är så himla roligt! Älskar att tänka ut alla små detaljer i bilderna.
 • Jag ska äta lunch på kinarestaurang idag med sushibuffé. De måste gå back på att jag är där som äter som om det inte fanns någon morgondag!
 • Vi åker till Gdansk på fredag och är borta ända till måndagkväll! Bara jag och Emil, kan liksom inte tänka mig något ljuvligare än att strosa i en ny stad med honom.
 • Emil fyller år idag, hipp hipp hurra för honom! Av mig fick han den här urfina skjortan med djur på. Visste ni förresten att han är två år yngre än mig? Rena lammköttet ju.

 

2 Kommentarer

 1. Åh vart kommer skjortan ifrån? En sån skulle jag vilja ge till min älskade snubbe, som är omöjlig att köpa kläder till, när han fyller år.

  • Den är från Oscar of sweden

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...