Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Med och Utan!

jun 30, 2008 | Tankar och Vardag | 10 KommentarerTänkte bara visa skillnaden när jag tecknar med förlaga och utan. Den översta är utan och den undre är med. (förlaga är alltså nä man använder ett foto att titta på)
Kalkerar gör jag aldrig, bara på mina egna skisser för att slippa suddlinjer men inte annars. Gjorde det ett tag men tyckte det blev för ”perfekt” tappade liksom känslan då.
Vad tycker ni är bäst?

10 Kommentarer

 1. Det finns inget som är bäst.
  Båda är lika otroligt bra. På olika sätt men likväl bäst bägge två.

 2. Jag tycker att den utan förlaga är bäst, det är hitills min personliga favorit utav dinna teckningar,den är så jäkla orginell!

 3. hej, jag är sjukt imponerad av dina teckningar och undrar om du tar beställningar och hur mycket det kostar om du gör det? skulle vilja att jag och min pojk blev avmålade. vill ge det till honom i födelsedagspresent.. hör gärna av dig. kram /Amila

 4. Utan förlaga röstar jag för. Visst att de med förlaga är väldigt snygga, men sådana bilder förlorar alltid sin charm när man ser orginalet. Det är mycket coolare att rita sina egna bilder enligt mig. Det ger inte samma ”fotokänsla” som när man ritar av.

 5. Jag tycker att båda är snygga på sitt sätt, kul med lite blandning. 🙂

 6. Dom är ju så olika och ändå ser man att de är gjorda av samma person. Jag gillar nog den… und, nej den ÖVRE bäst. Eller…?

 7. Jag tycker de med förlaga är väldigt coola! Du kan verkligen fånga så att man ser vem det är på bilden. Men den utan förlaga är ju helt underbar för att den inte är perfekt. Jag gillar verkligen den övre bilden!!!

 8. Håller med jessica, ”hon har blommor i sitt hål” är helt klart en favorit!

 9. går inte att jämföra riktigt.. om du skulle göra en människa som poosar utan förlaga säå skulle det bli en intressantare jämförelse tror jag 🙂

 10. Jag gillar nog den utan förlaga mest, men den med är ju inte dum den heller.
  ”hon har blommor i sitt hål” bilden är faktiskt så sjukt fin, som en annan skrev ”så jäkla orginell” och jag kan inte göra annat än att hålla med! =)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...