Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Mellan Hopp och Förtvivlan!

jul 9, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 2 Kommentarer

Det här med att vara sin egen, är en ständig balansgång mellan himmel och helvete.
Det passar inte alla, är du en ängslig person som alltid vill veta hur nästa dag ser ut, så passar det absolut inte.

Som ni vet har ju jag en jobbcoach och på våra möten är det alltid samma visa, skräcken över att uppdragen ska ta slut.
Ibland har jag så mycket att göra att jag knappt hinner gå och kissa, alla deadlines är samtidigt och inkorgen är full av mail med texten ”hur går det, klar snart, hinner du” osv.
Andra dagar ekar inboxen tom och telefonen är knäpptyst. Då kommer oron att jag kanske aldrig mer får ett uppdrag.
Sen vänder det igen, lika snabbt som innan och man är på banan igen och allt känns toppen.
Så svårt det är det där, balansgången mellan allt eller inget.

På senaste tiden har jag varit bortskämd med uppdrag och väldigt roliga sådana. Jag längtar till jag kan visa er lite av vad jag jobbat med.

Jag borde visa er någon ny teckning också, men jag har liksom ingen inspiration till sådant just nu, Det här med att teckna bloggare känns lite uttjatat vid det här laget och jag borde kanske börja teckna annat och visa er.
Men vad det skulle va, vet jag inte just nu.
Istället jobbar jag vidare med mitt senaste uppdrag, som är lite mer åt seriehållet kanske man skulle kunna säga. Eller iallafall att teckna karaktärer istället för realistiskt. Väldigt roligt och omväxlande.
Visar så fort jag får tillåtelse!

2 Kommentarer

  1. Vicken fin schwung i kjolen!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...