Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Mer Bröllop!

aug 31, 2012 | Bröllop, Hår, Kläder, Loppis | 5 Kommentarer

Här kommer en hel hög med bilder från bröllopet, alla bilder fotade av fantastiska Jessica Silversaga.

Sen till slut lite information om alltihop:
* Min klänning är ny och är egentligen en brudtärneklänning (stod det iallafall på etiketten) och kommer från Lycka i Värnamo
* Mina älskade skor är från märket Chie Mihara  och de absolut skönaste skorna jag ägt (iallafall i klacksammanhang)
* Emils kostym är köpt på loppis för 200 kronor! Precis en sån han ville ha, treknäppt och mörkblå, som hittat!
* Blomman jag har i håret är antik och köpt på Antik Gammalt och Nytt i Stockholm
* Emils skor är från Vagabond
* Den ljuvliga Mustangen är Emils pappas bil
* Min brudtärnas klänning är köpt på Tradera
* Bestmansens hängslen och flugor är från Guapo
* Brudbuketten kommer från Akleja i Värnamo
* Mitt fina blommiga paraply med ”muminhusform” kommer från Lisbeth Dahl 
* Mitt hår är gjort av Malin på Studio Hårdesign i Värnamo
* Emils prickiga fluga och näsduk är från Hugos Herr i Karlstad

5 Kommentarer

  1. Vilka jättefina bilder!!!!

  2. risbilden är så fin!

  3. Så fina bilder, det strålar verkligen om er!

  4. Ååååhåhå, jag känner inte dig eller din fina lilla make men ändå sitter jag här tårögd! Jösses, vilken finfin bröllopsdag ni hade! ^^ Du ger mig så fina idéer till min sambos och mitt bröllop.

  5. Hej Anna, håller med Stina här ovan att även om jag inte heller känner er, så blir man verkligen rörd av era fina bilder. Underbara – och vackra är ni båda två.- Älskar dina skor – och ja allt. Blir nog lite avis också – min sambo är helt omöjlig att övertala till att gifta sig! Kramar

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...