Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Mer Bröllop!

aug 14, 2012 | Bröllop | 8 Kommentarer

Okej jag veeeeet att ni vill ha mer bröllopsbilder, jag väntar ivrigt på de som vår bröllopsfotograf tog! Men i väntan på dom kan jag visa några av de gästerna tagit.
Först ut en hög med bilder som Erika tagit (om ni inte såg dom sist)

Mina allra bästa kompisar, ända sen jag var liten, sjöng duett ”Den jag kunde va” med Mikael Wiehe. Oliver spelade gitarr och mitt hjärta höll på att explodera av kärlek!

Sen sjöng min bästis ”Värmlandsvisan”. Hon är utbildad operasångerska så det var alldeles extra fint och jag kände mig väldigt Värmlandspatriotisk! Att hon skulle sjunga just den på mitt bröllop, har varit bestämt sen vi var tonåringar!

Sen kastades det fågelfrön så det stod härliga till! Jag hade fågelfrön ända in i underbyxorna!

Underkjolen har jag fått av Linn. Man ska ju ha någonting fått så det passade ju ypperligt!

Sen åkte vi iväg i Emils pappas mustang (kan det få räknas som något blått?)

När gästerna minglat lite kom vi tillbaka med båt!

Dukningen som jag slitit som ett djur med! Allt ”dukvänligt” har jag köpt från Duni som jag rekomenderar varmt! De har varit fantastiska och hjälpt till med både det ena och det andra! TACK! Att få tag i runda dukar som passar 1.60 cm bord har nämligen varit lättare sagt än gjort, men det löste sig fint via duni! Notpappret har jag fått av min faster och knytit prickigt sidenband runt, porslinet har vi lånat från ett café i stan och blommorna i syltburken har Emils pappa plockat.

Pappas fina tal

Vi hade italiensk buffé och hade hört från flera håll innan bröllopet  att buffé inte var något vidare. Jag tyckte det va toppen!

Tårtorna gjorde mina kusiners flickvänner Maja och Sara! Så himla fina! Med bästa färgkombinationen rosa och orange. Tårtparet har jag köpt på formex.

Sen en hög med bilder som gästerna tagit. Tusen tack!

Jag och Rebecca tågar iväg mot bröllopsfotografering, med dansskorna i handen!

Min frisyr var en stor boll på ena sidan, med inbakad fläta uppåt. Min frisör sa ”det är ju ingen typisk bröllopsfrisyr som alla har” och vem tusan vill ha nått som alla har? Blomman är från antikt gammalt och nytt i Stockholm.

Placeringskorten var olika plastdjur vi sprayat vita. Mycket uppskattat!

På baksidan av programmen kunde man önska låtar som sedan spelades på kvällen, dock kom det in över 200 förslag så alla hanns inte med tyvärr.

Den mönstrade ”tapeten” i mitten av borden kommer också från duni.

Dansgolvet! Efter vigseln dukades det om till middag och själva ”altaret” blev dansgolv med kulörta lyktor vi fått låna från alla möjliga håll!

Brudtåget upp från båten, där spelade min faster och min ”farbror” drgaspel, bland annat Lilla vackra Anna och Du käre lille snickerbo

Lokalen! Vimplarna hade jag gjort av presentpapper, stolarna är klädda med lakan och till honnörsbordet hade vi alla våra olikfärgade pinnstolar.

Här sa vi JA!

På nedervåningen fanns röda mattan och ännu mer vimplar.

Världens sötaste brudtärna! Jordgubbarna fick vi i bröllopspresent av min gamla lärare jag hade när jag gick på gymnasiet. Så fint!

Brudtärneklänningen är vintage och köpt på tradera, med små oranga blommor och rund krage.

Dansskorna på och det var dom sen hela natten! Klockan 03 lämnade jag och Emil festen, men väldigt trötta dansben!

8 Kommentarer

 1. Åh vad härligt! Ert bröllop verkar minst sagt blivit lyckat! Och buffé på bröllop tycker jag är toppen, då kan man ta det man vill ha 🙂

 2. SÅ FINT! Alltihop! Förstår att du har haft fullt upp! Din bröllopsskor ser superfina ut, som allt annat, men de får ett extra litet plus.

 3. Men hur många gäster hade ni egentligen om ni hade 160 (!) bord??! Det var det mest inspirerande och vackra bröllop jag hittills sett (på kort), tack för att du delar med dig!

 4. Åh, det ser att ha varit himla fint!
  Bröllopet verkar ha varit minst lika vackert som du och din man är tillsammans, stort grattis!

 5. Helt fantastiskt! Blir alldeles tårögd. 🙂
  Följer din blogg slaviskt men har inte hunnit säga grattis än, så GRATTIS! Du var kanonvacker!

 6. Så himla fint! Är toppenglad för er skull 😀

 7. Vilket fantastiskt härligt vackert bröllop! Grattis!!

 8. Fint! Och det ska bli så fint att se silversagas bilder på er! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...