Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Min Lilla Kränkta Man!

feb 3, 2017 | Bebis | 5 Kommentarer

Min son fyller snart tre år. Det har jag hört kan innebära att de kommer in i en trotsfas, den sk. treårstrotsen.
Japp, den har kommit.
Jag tror att det kan vara en kombination av åldern och det faktum att vi varit borta, så han måste trotsa lite över det också.
Så numera har vi Sveriges mest lättkränkta man hemma hos oss. Vad man än säger, typ ”sitt still när du äter” gör att han blir kränkt, trycker ner hakan i bröstet och går till sitt rum och smäller igen dörren.
Sen sitter han där inne i sin stol med armarna i kors en sisådär tio minuter innan han kommer ut igen och säger att han blivit glad.
Sådär håller det på, dag ut och dag in.
Fast det svåra är att hålla sig för skratt när han blir sådär kränkt, för det är så jäkla gulligt!

Igår blev han sur över nått de sa på barnprogrammet och var tvungen att gå därifrån och sura en stund.
Inte lätt att vara liten och lättstött.

img_3982

5 Kommentarer

  1. haha alltså min syster är inne i någon liknande period igen, fast hon är snart 9. Heeela dagarna hemma hos mamma och pappa hör man henne ”JAHA! Då var det väl ingen som ville äta frukost med mig då, nänä” och ”jaja då verkar det som att jag får ta fram kläder själv då”. Går att applicera på ALLT, typ ”jaha, då får man inte ens röra sig när man äter då, nä okej”. Hon blir också på riktigt upprörd och det är så roligt

  2. Haha så gulligt och väldigt stor igenkänning (?) på det. Har en precis likadan där hemma. Imorse ville hon inte ha på sig något av det jag förslog och bröt sedan ihop totalt för att jag inte ville hjälpa henne att klä sig.. =)

  3. Nice trots ändå hehe..vissa andras ungar *host* lägger sig på golvet o skriker etc etc

  4. Omg. Går in på rummet i tio minuter? Det låter som rena jävla himmelriket! Snälla njuuuut av att ni har ett så sjukt enkelt barn.

  5. Min faller ihop i en liten drama-queen-hög, med gigantiska kristalltårar som faller i utstuderad form nerför kinderna, samtidigt som han yyyyyyyyyyylar på golvet. YYYYYYYYYYLAAAAAAR! Oftast har man ingen aning om varför… Men underhållande är det. Ca 10 min senare, efter myyyyyyyyyyycket snyftande och hulkande och yyyyyyylande, är allt sedan bra. ”Mamma, bja nu. Lessenet borta nu. Äta mat igen.” Joråsatte…

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...