Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Mina Teckningar, 2017!

jan 7, 2018 | Teckningar | 2 Kommentarer

Eftersom det här ändå klassas som en illustrationsblogg (i alla fall av mig) så är det ju inte mer än rätt att jag visar mina teckningar jag gjorde under 2017. Såklart gjorde jag även en hel hög med beställningar också, men här är ett axplock av vad jag tecknat under året som gått:

2 Kommentarer

  1. Wow! Så mycket fint! Du är verkligen superduktig och gör helt otroliga bilder! Kul att se allt samlat i ett inlägg så här:)

  2. Herregud vad fina bilder, helt fantastiska!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...