Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Mitt Stockholm.

aug 25, 2020 | Allmänt | 2 Kommentarer

Som ni vet vid det här laget så älskar jag att åka till Stockholm några gånger per år. Bara få vara själv och vara Anna, varken mammaversionen eller frun. Bara jag.
Sen kom pandemin och Stockholm var den sista platsen jag ville besöka.

Sommaren har gått och jag har i stort sett bara träffat min lilla familj och det har varit så behövligt och genomljuvligt, men med höstens svala vindar kommer min Stockholmslängtan som ett brev på posten.
Så jag bokade en biljett.

Fredag till måndag. Fyra ljuvliga höstdagar utan något som helst ansvar.
Jag ska såklart bo hos Johan, det är aldrig aktuellt att bo någon annanstans trots att jag både har familj och bästisar där.
Johan är min fristad.
Han kräver absolut ingenting av mig, fyller upp ett glas vin när jag tar ett bad, förstår när jag behöver vara ensam och möter mig utan att jag bett om det. Han bara finns där som en förlängning av mig själv och en trygg axel att luta sig mot.

Jag längtar efter uteserveringar med filt över knäna, att gå långa bakispromenader runt Djurgården, att köpa något lite för dyrt med att få det i påse med snörhandtag, att komma hem på morgonen snarare än på kvällen efter att ha varit ute och dansat så benen värker, kanske få ha mössa och få vara alldeles, alldeles ensam.
Som jag längtar efter detta!

Äntligen.

2 Kommentarer

  1. Låter som en perfekt plan. Jag hoppas att du får det riktigt bra i Stockholm. 🙂

    Tack för att du är så öppen med hur du känner med olika saker. Det behövs för att väga upp mot många ”perfekta” liv, om du förstår hur jag menar?

    • Åh tack. Mitt liv är allt annat än perfekt och ändå så himla himla bra!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...