Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Modevecka Dag 2!

jun 12, 2018 | Kläder | 2 Kommentarer

Idag ville Knut också vara med på bild, så det fick han såklart. Vi matchade ju dessutom!


Klänningen är från mitt all time favourite märke Marimekko


Jag köpte den i present till mig själv efter förra graviditeten, som belöning när jag gått ner alla gravidkilona, typ låååååångt tid efter själva ungen va ute. (man måste ju unna sig som sagt) Jag är absolut ingen sådan som går ner till min vanliga vikt på en vecka.


Eftersom den är superstretchig passar den ju även kanon med en mage.


Knuts pyjamas är från Åhlens.

Till det hade jag skinnjacka som jag målat själv med speciell färg avsedd för just skinn och lackskor från vagabond som jag ärvt av mamma. Man får sjuka skavsår men med strumpbyxor är det okej.

2 Kommentarer

  1. Himla snygg klänning, och jackan med för den delen. Du är ju verkligen unik med den. För några somrar sedan tyckte jag att det var dig jag gick förbi på stan i Halmstad. När jag vände mig om såg jag ryggen på din jacka och fick bekräftat att det vara dig jag gått förbi. 😉

  2. Attans vad snyggt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...