Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Modevecka Dag 3!

jun 13, 2018 | Kläder | 3 Kommentarer


Dags för modeveckans tredje dag! Idag har jag världens svalaste och skönaste skjorta/tunika från Zara och gravidleggings. Solglasögonen är från Ray-Ban och nyinköpta inför sommaren.


Jag köpte den här skjortan en gång när vi var i London, bara på ren impuls, vet inte ens om jag provade den. Sen efteråt tänkte jag att vad sjutton ska jag med den till? Nu har det blivit ett av mina favoritplagg under sommarhalvåret just för att den är så himla skön.

Sjalen i håret är från Mes Dames och väskan från BaooBaoo

Fotriktiga skor har jag fått investera i också, för att orka gå med den här tunga magen. Så hiskeligt sköna! Kommer från märket Sköna Marie (hade det varit mitt märke hade jag nog bytt namn på det)

Men måste ändå erkänna att det känns märkligt att skriva om så ytliga saker just nu.
Enligt mätningar är SD Sveriges näst största parti nu. Hur sorgligt är inte det?
Minns vilket ramaskri det var när de tog sig in i riksdagen och nu är de näst störst!
Vad har hänt med mänskligheten?!
Att SD är ett missnöjesparti kan jag förstå, men man kan ju inte rösta på rasister bara för att man är missnöjd och sen tro att allting löser sig bara för det!
Tänk till lite, vad skulle det innebära i praktiken om SD ledde landet?! Det är ju en helt absurd tanke!

Vet ni till exempel att de inte bara vill lösa flyktingfrågan, de vill också ändra abortlagen så man inte längre får göra abort fram till vecka 18 (utan fram till vecka 12, när många inte ens insett att de är gravida!) de tycker heller inte att HBTQ personer ska få adoptera barn eller inseminera.
De vill med andra ord ta tio år tillbaka i utvecklingen där kvinnor och minoriteter inte har något att säga till om.
Tänk er för innan ni röstar.
Flyktingfrågan och invandrarna försvinner inte bara för att SD vinner (om det nu är det ni vill) det gör däremot våra fria rättigheter att bestämma över vår egna kropp och liv. Oavsett kön, läggning eller hudfärg.
Tänk efter lite, visa att du är smartare än så.

3 Kommentarer

  1. Fin mamma mage du har! 🙂 Alltid fin!
    Nu var det ett bra tag, sen jag kikade på din och andra mina favorit bloggar.

  2. Ja, det känns som att folk som är missnöjda blir väldigt enkelspåriga…tack för att du skriver om det!

  3. Bra sagt om SD. Så skrämmande att de blivit så stora!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...