Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Modeveckan Dag 5!

jun 15, 2018 | Kläder | 4 Kommentarer

Idag är det dags för den interna sommarfesten på jobbet, dvs årets roligaste! Förra året var en sån himla succé! Ni ser ju själva! Älskar att ha kontor bredvid det här gänget, sån salig blandning av folk. Vilken strålande hårfärg jag hade då för den delen.


Idag ser jag däremot ut såhär, i min bästa Rodebjerkaftan! Som jag älskar den här! Har den ihop med mina nya fotriktiga skor (hatar att säga det) från Sköna Marie.


Det är verkligen det ultimata plagget. Funkar öppen till jeans till vardags och knäppt har jag haft den både på stranden och på bröllop.

Dessutom rymmer den hur mycket mage som helst, oavsett om den är full med bebis eller efterrätt och sånt är ju alltid ett plus. Att kunna ”släppa ut magen” är min bästa grej i livet.


Tack till min kompis Anna för fotohjälp idag och dessutom strålande frukostsällskap.
Nu är det bara två dagar med modevecka kvar, tycker ni det är kul eller bara tröttsamt?
För min del är det nämligen väldigt roligt.

 

 

4 Kommentarer

  1. Jättekul! Särskilt för en med beräknad födsel samma dag som du. Mitt första barn, så känns skönt att följa en lite mer rutinerad 🙂

  2. Och MAC-läppstift right? Älskar tipset jag fick av dig för längesen med Girl about town!

  3. Kul tycker jag! Ligger på rätt nivå även för mig som inte är modeintresserad.

  4. Kul med kläder!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...