Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Mot Tre Veckor i Karlstad!

sep 6, 2013 | Tankar och Vardag, Teckningar | 10 Kommentarer

Nu packar jag snart ihop mitt skrivbord, stoppar ner alla pennor och papper i väskan och drar mot Karlstad i tre veckor!
Tanken är att jag ska ha kräftskiva med min familj, jobba lite och framförallt, ta körkort! (förhoppningsvis)

Jag kommer blogga och teckna som vanligt, i den mån jag hinner mellan pluggeriet av vägskyltar och trafikregler (och mamma-kramande)
Såklart går det bra att göra beställningar även om jag inte är på hemmaplan. Har som sagt med mig alla grejer.

Jag känner mig väldigt laddad inför det här, jag har helt enkelt bestämt mig för att jag SKA klara att ta det där himla körkortet och dessutom så har jag kört och kört och tragglat det där förbannade dragläget med Emil så nu ska det väl gå vägen kan jag tycka!

När jag kommer tillbaka i början av oktober så ska jag visa er en helt ljuvlig sak jag köpt och berätta om roliga saker inför hösten.
Men till dess ses vi på bloggen och håll tummarna hårt att det här ska gå vägen nu, jag behöver alla hållna tummar jag kan få!

Anna

10 Kommentarer

  1. Jag håller tummar och tår! 🙂

  2. Lycka till!! 🙂

  3. Lycka till! Vilken bilskola är det? Jag gick på Karlstad och det var superbra!

  4. Håller tummarna! Välkommen till Värmland!

  5. Jag ska hålla tummarna, även om jag inte tror att det kommer behövas. Det här klarar du! 🙂

  6. Break a leg! Detta går vägen!!! 😉

  7. Stort Lycka Till!

  8. Jag håller alla tummar och tår jag kan hitta!

  9. Välkommen till Karlstad och lycka till med körkortet!!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...