Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Några Gånger Då Det Kändes!

jun 25, 2015 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

* När jag va praktikant hos Cheap Monday och helt plötsligt satt i en taxi med superstylisten Naomi Itkes och Ann-Sofie Back. Nöp mig i armen i smyg och sen fick jag rita på alla skorna innan visningen på modeveckan bara för det.

* När jag fick reda på att han hade en ny flickvän, från någon annan än honom. Jag tror att alla som stod i närheten av mig just då hörde hur mitt hjärta exploderade och gick i tusen bitar. När jag kom hem la jag mig raklång på golvet och skrekgrät i flera timmar.

* När jag låg på en kall brits, på kvällen, med en ultraljudsmaskin mellan benen och läkaren sakligt och kallt konstaterar att det minsann inte finns någon bebis därinne, trots att jag mått illa, fått ett plus på graviditetstestet och börjat få mage.
Kändes som att sekunderna efter det gick i slow motion.

* När vi åkte hem från picknicken och jag hade en ny ring på fingret, som jag precis av dig när du stod på knä bland kottarna och barren och jag vågade knappt titta på varken dig eller ringen för det kändes som att jag skulle kräkas sockerdricka av bara tanken på att vi nu var förlovade.

* Dagen då jag fick sparken från mitt jobb och råkat börja gråta inne hos chefen i ren frustration och sen på kvällen fick ett mail från Björn Borg med en förfrågan om jag ville flytta till Varberg och börja jobba där.

* När jag stod på tredje reserv på konstskolan i Stockholm och de ringde och frågade om jag ville börja. Sprang in till mina föräldrars sovrum där mamma och pappa låg och sov middag och skrek att jag kommit in!

* Gången då gården bredvid mina föräldrars brann upp. Bara några dagar innan julafton. Himlen var kolsvart men lystes upp av att hela huset stod i lågor. Jag, mamma och pappa stod i morgonrockarna och tittade på genom vårt fönstret.
På morgonen stod bara skorstenen kvar.

batman

4 Kommentarer

  1. Tycker så mycket om när du skriver så att det känns sådär lite extra!

  2. Usch ja, skrikgråta i timmar känner jag igen. Fy fan vad sånt gör ont. <3 Hoppas min historia slutar med en förlovningsring, precis som din gjorde.

  3. Fint!

  4. Åh vad jag tyckte om det här inlägget!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...