Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

När man vill för mycket.

aug 26, 2020 | Allmänt | 2 Kommentarer

Är inne i en sån där fas när jag vill en massa, men istället blir ingenting gjort.
Liljevalchs har öppnat sin ansökan till vårsalongen = måste skapa något storslaget att skicka in
Min beställningslista är full, så jag måste ta tag i det, men får aldrig tummen ur att börja.
Har en beställning på en stor målning som jag är mycket peppad på att börja med, men duken och färgerna är slut och nya på väg.

Istället börjar jag på en massa småprojekt som bara blir skit och liggande. Som att jag helt tappat förmågan att måla.
Att jag fick ett nej från Vandalorum tog nästan knäcken på mig och nu känns det svårt att samla ihop sig och fortsätta. Behöver slicka mina sår en stund.
Men vet också att revansch är något av min allra bästa drivkraft, så jag vet att det kommer komma något bra efter stormen, så att säga.

I helgen åker vi till stugan. Kan inte komma på en enda sak jag hellre gör än det just nu.
Vill bara ligga där inne, lyssna på regnet och tända en brasa.
Kanske kommer jag igen efter det? Värmland brukar ju hjälpa mot det mesta, det är sen gammalt.

2 Kommentarer

  1. Undrar om det är hösten som lurar runt hörnet som gör att man blir lite hetsig och inte kan landa i ett projekt? Jag är precis lika och har dragit igång en massa saker i ateljén utan att riktigt kunna fokusera och göra klart.
    Du åker till stugan, jag fick en tillbaka-till-skolan-förkylning av sonen som fick jag att stanna tvärstopp i några dagar, nu har jag hunnit tänka och gjort en plan.
    Hoppas att du får en riktigt fin helg som ger dig fokus på det som är viktigast! <3

    • Så är det säkert! Man vill allt på en gång och så blir det ingenting istället

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...