Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

När Vi Sa Ja!

dec 12, 2018 | Bröllop | 1 kommentar

Photo: Jessica Silversaga


Började kolla på våra gamla bröllopsbilder härom dagen och blev alldeles nostalgisk och varm i hjärtat.

Photo: Jessica Silversaga


Vi har varit gifta i sex år nu.

Det var en helt annan tid då vi gifte oss. Min pappa levde, Emils mamma levde och vi hade ännu inte varit med om några prövningar i livet.

Minns så väl att jag precis innan bröllopet tänkte, att jag aldrig varit så lycklig i hela mitt liv!

Hösten och vintern efter bröllopet visade sig bli mitt livs värsta. Pappa blev sjuk och dog, vi blev gravida och fick missfall.

Men under hela tiden har det varit vi. Emil har funnits där i vått och torrt.

Det har alltid varit vi.
Det kommer alltid vara vi.

Från och med Du.

1 kommentar

  1. Ojoj är det 6 år sedan?! Älskar att se bilder från ert bröllop, det var så fint och ni verkade verkligen styrt upp en riktig kanonfest!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...