Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Ni Frågar – Jag Svarar!

apr 12, 2017 | Tankar och Vardag | 6 Kommentarer

Jag har inte haft frågestund på bloggen på en smärre evighet och då och då ramlar det in frågor bland kommentarerna, men jag är så dålig på att sortera ut dom.
Så nu kör vi ett renodlat frågeinlägg!

Fråga vad ni vill så ska jag svara så gott jag kan, kanske om pennor, papper, hur jag tänker kring barn, inredning, ja ni fattar!
Ös på så ska jag göra mitt bästa för att svara efter bästa förmåga!

IMG_2614 IMG_2444 _r5a3316 img_1804 IMG_1576 IMG_1012

6 Kommentarer

  1. Hur går det med tankarna på en till bebis nuförtiden? Det känns längesen du skrev om det nu, är bara nyfiken. Hoppas du inte tar det som en press att jag frågar, jag menar inte så.

  2. Kom på en fråga till. Återigen det här är ingen kritik men jag är nyfiken på hur du tänker. Hur tänker du kring att publicera bilder på och information om barn, typ Knut? Var gränsen går för vad som är för privat och inte? När han blir äldre, kommer du fråga honom innan du lägger ut något då? Har du och emil samma uppfattning eller är detta något ni ofta behöver diskutera?

  3. Smink! Vilka sminkprodukter använder du? Ditt bästa läppstift?

  4. Sandra Beijer hade ett så skönt inlägg om life hacks! Vilket är dina bästa överlevnadsknep i denna i-lands djungel? 🙂
    Några fenomenala saker du kan rekommendera när det gäller barn som du lärt dig nu som förälder? 🙂 älskar tips av alla slag!

  5. Jag har en dotter i Knuts ålder och jag har så dålig fantasti när det kommer till mysiga pysselprojekt man kan göra hemma tillsammans med barn! Har du några tips? Förutom målarböcker och vattenfärger 😛

  6. Nyfiken på mer om ert kök, antingen har jag missat det eller så kanske det inte kommit ett inlägg med köket i sin helhet, överblickande bilder, materialval, lampor etc. Tycker det verkar som det blivit så himla fint och önskar att få se mer av köket!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...