Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Ny Dag, Nya Möjligheter!

jun 5, 2015 | Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

Ursäkta deppigt inlägg igår. Hade helt enkelt en sån där dag då allting känns fel och om man bara hade bott i New York eller legat på en strand vid turkost vatten så hade antagligen allting varit bättre.
Men idag vaknade jag på betydligt bättre sida (vi försöker vänja av Knut att äta på natten, så igår var en skrikfest på natten, men den här gick det bättre)
Så nu har jag ätit långfrukost med min familj, satt på mig hatten och cyklat till jobbet. Möttes av en överfull inkorg, vilket jag tackar Underbara Clara för!
Idag ska jag dessutom äta lunch med hon som har hand om allt som rör min blogg, utseende och sådär så förhoppningsvis blir de lite ändringar framöver.

Idag blir en bra dag, det känner jag på mig.
Det blir det alltid när jag har hatt!

IMG_6675

5 Kommentarer

  1. Då borde du ju använda hatt varje dag!:D

  2. Hej Anna. Ville bara påminna dig om att du kanske ska uppdatera din ”om Anna” flik. Tack för all daglig inspiration.

  3. Oj oj oj…Jag vaknade med lite huvudvärk som urartade totalt vid klockan halv elva ungefär för att lämna mig helt vid tre efter att maken hämtat dundermedicin hos en av barnens ”fröknar”. Nu skiner solen igen och jag drömmer om turkost vatten. Vid 12 ville jag helst dö. Kanske måste skaffa hatt…?
    A

  4. Se över fraktalternativ?? Kan du använda din konstnärliga talang till något mer? Bättre marginal på att motivlacka en nagel? Kräver såklart att kunden kommer till dig, men då står ju de för transportkostnaden, kanske inte ok verksamhet i din lokal?
    Heja dig!

  5. hittade din blogg tackvare Clara. Har läst i flera dagar flera sidor av ditt liv. Jag väntar mitt första barn och tackar för alla tips och tankar du delat med dig ! Knut verkar vara lika fantastisk som sin mamma. sen vill jag också säga att jag känner så igen mig när du beskriver dig som ”enstöring”. Är precis likadan, tillskillnad från att jag arbetar med människor, men på min fritid är jag helst själv. Har länge tänkt att de är något fel på mig men efter att ha accepterat att så här är jag och det är inget fel med det så har mina tankar kring ensamheten ändrats helt. Jag har min sambo som tycker om mig, och han tillskillnad från mig är supersocial. Nå alla är vi olika 🙂 tack för en superblogg! / tjej från fjällen i Lappland

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...