Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Ny Hemsida!!

aug 17, 2020 | Okategoriserade | 4 Kommentarer

HEJ!

Kolla, jag har blivit med blogg igen och ny hemsida, med webshop och allt!
Jag kände att det var dags att ändra om lite, att försöka använda Anna Ileby mer än Anna Ritar. Kanske är Anna Ritar illustratören och Anna Ileby konstnären?

Ja nått sånt, men för att få en nystart så behövde jag göra om och rätt så nu känns det superhärligt att ÄNTLIGEN få börja blogga igen!
Jag har saknat det och har varit nära flera gånger att börja på långa texter om saker som upprör mig, som känns, som pirrar eller bara ligger och gnager långt in.
Nu har jag äntligen en plats för det igen.

(foto Krickelin)


Dock tänker jag lite annorlunda runt bloggandet den här gången, vill ha mer relevant material för sidan, alltså mycket konst förstås, tips, tankar om hur jag väljer motiv och sånt, färger, kläder och hur mina tankar går runt det (känns ändå som hur jag klär mig och hur jag målar går hand i hand) en del inredning kanske men lite mindre utflykter och barn än innan. Jag har inte haft med mig min systemkamera på hela sommaren och det har varit så skönt att få uppleva istället för att behöva dokumentera allt som händer.

Så vad händer då?
Jo en hel massa sen sist!
Jag hade min första egna utställning, bara någon vecka innan corona stormade in med buller och bång. Så himla lägligt att min vernissage hann vara innan då min uställning slog besöksrekord, något som såklart aldrig hade hänt en vecka senare.

Vi har också köpt sommarstuga i Värmland!
Det skedde hux flux och gick på rent infall (som de flesta av våra idéer gör) och det känns så jäkla fantastiskt och rätt och ljuvligt på alla sätt och vis! Älskar den där stugan hundra gånger mer än jag älskar vårt riktiga hus.
Min plats på jorden. Mitt hemma.

Sååå, nu ser jag fram emot att höra vad ni tycker om nya sidan, hojta om det är nått som strular eller ser konstigt ut!
Nu kör vi igen!

(foto Krickelin)

4 Kommentarer

  1. Å vad kul att du är tillbaka på bloggen!! Har saknat den!

    • Tack! Jag med!

  2. Så kul att du bloggar igen! Älskar att läsa om ditt liv, oavsett om det är familjeliv eller konstnärskapet.

    • VAd kul, älskar att vara tillbaka!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...