Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Nya Kläder Inför Hösten!

aug 18, 2018 | Kläder | 27 Kommentarer

Vet egentligen knappt om någon läser den här bloggen längre, för det är så tyst bland kommentarerna. Men skam den som ger sig, har ett bra bloggflow i mitt huvud nu så jag bloggar vidare, även om etern är tyst för tillfället.

Nu är det snart höst och den här hösten innebär också att jag inte längre är gravid, jubel och fanfarer!
Jag har gått lite bananas på shoppingmarknaden den senaste tiden, det ska villigt erkännas.
Dels i present till mig själv för att jag stått ut de här nio månaderna i trikåplagg men också för att det helt enkelt är så himla roligt att köpa en ny höstgarderob.
Hösten är utan tvekan den bästa klädsäsongen tycker jag!


Först ut: ett par byxor från Marimekko (fast jag har dom som har rosa streck istället för svarta, men hittade ingen bild på dom) de här köpte jag när min favoritbloggare Karkki rensade sin garderob. Vill para ihop med stor stickad tröja sen.


Av Karin köpte jag även den här gröna kappan från Lindex. Jag har, som ni ser, haft den tidigare men eftersom den var lite för stor så gav jag den till min kompis. Men nu när den dök upp i min storlek slog jag till! Har verkligen saknat att vara färgglad på hösten och vintern så jag är mycket nöjd med mitt köp.


Den här tröjan från Rodebjer. Den funkar ju även nu, med lite våld, men längtar efter att kunna ha den till ett par jeans. Tycker så mycket om färgkombinationen och farfarsknäppningen.


Mera nytt i garderoben är den här kjolen från Marimekko. Den köpte jag i present till mig själv när jag hade tecknat klart boken. Senare köpte jag även den här tröjan i kashmir från Rodebjer i Labels We Love-gruppen på Facebook. De blir ju en strålande kombination i höst!


Nya sneakers från Adidas har jag köpt också. Det är liksom ett måste på hösten. Just nu är mina fötter dock lite för svullna för att kunna ha dom, så jag hoppas de passar om en månad eller två.


På tal om skor så köpte jag de här juvelerna precis innan jag blev gravid (också köpta i Labels We Love-gruppen) de är dock väldigt smala så de passar inte för tillfället, men ser verkligen fram emot att kunna ha dom här igen. Antagligen de finaste skor jag äger!


Den här klänningen från Ganni låg ute på tradera, jag glömde bort annonsen och missade den. Den gick så himla billigt och jag hade sorg över min klantighet, så istället köpte jag den på rea på Grandpa, förvisso för det dubbla priset mot tradera, fast halva originalpriset så jag får vara lite glad ändå. Tror den här kommer vara perfekt efter att ha fött barn, eftersom det är bred resår över magen. Dessutom gillar jag att det ger en illusion av att man ha top och kjol istället för klänning. Ser verkligen fram emot att plocka fram den här i höst!


Sist ut så har jag köpt den här knallrosa skjortan i siden, från Hugo Boss. Den är väldigt oversize (precis som jag vill ha skjortor) och jag kan ha den nu också, trots mage. Men jag ser fram emot att ha den instoppad i ett par svarta stuprörsjeans när magen är ett minne blott.

Ja det var väl min höstgarderob det! Nu känner jag mig mer än redo för lite kallare temperatur, rödvin och barnvagnspromenader (kanske inte i kombination dock…eller?)

 

27 Kommentarer

 1. Hej!
  Jag läser din blogg nästan dagligen men är dålig på att kommentera. Eftersom jag inte vill att du tappar lusten att blogga så skriver jag några rader här – heja heja fortsätt skriv! Uppskattar din variation och uppriktighet i inläggen 🙂

 2. Tänkte bara säga Hej! Har nyss börjat läsa din blogg och blir så glad när jag ser att du skrivit ett nytt inlägg! Blir inspirerad att köpa mer begagnade kläder online, men har just tagit bort mitt fb – konto. Får lägga krutet på tradera kanske. Har gått på några nitar och fått hem kläder som inte passar eller är fula, men det är väl bara på’t igen. Hur som helst, tack för att du delar med dig!

 3. Din blogg är absolut en av de jag har som favorit att läsa.
  Tycker om blandningen av ämnen du skriver om.
  Snygga kläder du köpt! Skulle vilja våga lika mycket färg och mönster, då jag tyvärr kör lite för safe och tråkigt.

 4. Jag läser din blogg och jag älskar den! Din blogg var bland dem första jag hittade och har läst den minst några gånger i veckan sedan dess. Kommer ihåg att du gjorde arbetsprover för att komma in på Konstfack (?) och var även med under din tid som tatuerare. Måste seriöst ha läst den under MINST tio års tid (kan det vara så länge?!). Drömde i smyg om en tatuering av dig, men längre än så kom jag aldrig. Däremot har jag en tavla du gjort på väggen hemma från den tid då du bara tog 800kr för en A4. Just då var jag en fattig student så kunde inte betala mer, men om det hade varit idag hade jag krävt att få betala mer. Du känns som en fin gammal vän på avstånd och jag bävar inför den dagen du slutar blogga. Tack för alla fina inlägg, älskar ditt ärliga jag!

 5. Älskar den gröna kappan!
  Läser absolut din blog!Ska försöka kommentera mera!

 6. Tänk på att toppar lätt töjer ut sig om du har dem när du är gravid! Hände mig med flera förra gången..

 7. Snygga höstfärger! Har för att du skrev om någon kollageapp du använde tidigare men kan inte hitta vad den hette, om det va så att du hade en app för att göra kollage av kläder, vad hette den?

 8. Jag tycker massor om din blogg och kollar varje dag! Mycket stilig höstgarderob också 🙂

 9. Läser också varje dag! 🙂 älskar särskilt sidenskjortan ????

 10. Hallååå vad dålig jag är på att kommentera!! Men läser så klart som vanligt ????
  Så himla mysigt att pyssla med höstgstderob! Jag har också handlat lite. För alla engagerade:
  Svarta jeans, röda jeans, pennkjol, knälång ribbad klänning och ett skärp ☺️ ÄLSKAR höstgarderob!
  Jag kände att jag tappade min stil (så mycket som jag nu hade?) mellan tre barn och flytt till landet.
  Men, det senaste året har jag börjat tänka och greja med ” capsule wardrobe” (rekomenderar verkligen).
  Största kramen!

 11. Tittar in ibland i din blogg. Den där brokiga från Rodebjer är fin!

 12. Läser alltid, kommenterar sällan. Har liksom aldrig kommit igång med kommenterandet..? Men tycker mycket om din blogg!
  HUR kan jag ha missat att Karkki sålt av kläder?! Har ej sett något på bloggen.

 13. Jag läser! Med glädje varje dag

 14. Det är inte du, det är vi 😉 Läser varje inlägg men kommer mig sällan för att kommentera! Extra kul nu när du väntar andra barnet samtidigt som jag (bf på onsdag så jag har lite försprång). Minns när knut var nyfödd och jag var så avis på dig och såååå gärna ville ha barn 🙂

 15. Läser ofta 🙂

 16. Jag läser varje dag! Din blogg är min absoluta favoritblogg! Men ska bli bättre på att kommentera helt klart. Supersnygga kläder du köpt, jag har också gått bananas och införskaffat mig en typ helt ny höstgarderob. Så kul!

 17. Även här är din blogg en av favoriterna. Gillar också blandningen på dina inlägg. Men kommenterar aldrig. Var nära när det brunnit dock. Men tyckte att det kändes lite konstigt att skriva då helt plötsligt när jag aödrig skrivit förr. Hoppas du fortsätter ha blogg-flow för jag gillat verkligen din bjussiga blogg och är såååå pepp på er bf!

 18. Men åh, är en sån som aldrig kommenterar utan bara läser.. Men är inne här varje dag och vissa gånger ser jag bara att du skrivit något och sen sparar jag allt till helgen!! Uppskattar verkligen din mix av inlägg och blev så sugen på att själv införskaffa mig lite höstplagg! Tack för allt jobb du lägger ner, det uppskattas!

 19. Läser också ofta, så dålig på att kommentera dock…???? Har precis blivit tvåbarnsmamma så ska bli så spännande att följa er familj framöver! Heja dig på sluttampen av graviditeten! ????

 20. Hej! Jag läser! Har läst i flera år. Älskar din blogg men är dålig på att kommentera. Tänker att det inte gör nån skillnad, men det kanske är viktigare än man tror?
  Jag är hur som helst också glad för hösten och höstkläder. Kram!

 21. Läser ofta men kommenterar sällan. Som lite pepp vill jag ändå passa på nu. Tycker din blogg har en sådan fin blandning av ämnen och hoppas du fortsätter! Blir väldigt inspirerad av din konstnärliga talang och ditt mod också!
  Önskar er all lycka m nya lilla familjen!

 22. Hej! Jag läser varje dag, älskar din blogg och har följt dig typ för evigt! Har en dotter i Knuts ålder och en nyfödd så vi är i samma fas med barn vilket är superkul tycker jag 🙂
  Fantastiska kläder, gillar nog Marimekko-byxorna mest!
  Kram och tack för att du fortsätter blogga trots dåligt med kommentarer!

 23. Läser ofta men kommenterar sällan. Keep up the good work! Du är en stor inspiration både i den konst du skapar men också i ditt vardagsliv som du så generöst delar med dig av!

 24. Lite konstruktivt kritik från mitt håll, gillar att kommentera egentligen men gör det inte jätte ofta. Min lust att kommentera här sjunker helt klart eftersom jag aldrig någonsin fått nåt svar eller liknande. Man vet ju inte ens om kommentarerna läses eller uppskattas.

 25. Jag läser också din blogg!!!!!!!!!

 26. Jag läser som alltid, men inte så mycket för att kommentera, tänker att du ska skriva som du vill. Men det är kul att läsa och se dina illustrationer. Glad du är tillbaka! Uppskattar ditt flow!

 27. Jag läser i alla fall din blogg, och ser fram emot varje nytt inlägg. Så fortsätt med det. Det jag tycker bäst om att läsa är när du berättar om utflykter ni har gjort hela familjen, men allt annat är också roligt att läsa.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...