Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Om Att Påminna Sig Själv!

dec 15, 2017 | Allmänt | 7 Kommentarer

Åh jag tänker och jag tänker, klurar och funderar på hur allting funkar.
Det här med lyckan tex. Hur man strävar och jobbar och sliter för att bli lycklig och sen när man är mitt i det man drömde om, så glömmer man alldeles bort det och är redan på väg mot något annat.

Jag måste bli bättre på att stanna upp och tänka efter var jag befinner mig. Påminna mig själv om att jag faktiskt är mitt i drömmen jag hade tidigare.
Allt jag drömde om och strävade efter när jag var en oerhört olycklig femtonåring har jag nu.


Om jag hade sagt till unga Anna att jag skulle få ge ut en bok ihop med Ica-Cindy (som Cissi var på den tiden) hade jag aldrig trott på det.


Om jag visste när jag satt på folkhögskolan och sydde och lyssnade på Musikhjälpen att jag några år senare skulle sitta i just den buren, så hade jag aldrig trott på det.


Om Jag hade sagt till avgrundsolyckliga Anna för några år sedan, som förlorade både bebis i magen och pappa på samma gång, att jag nu fem år senare sitter här med den finaste ungen i världen, så hade jag aldrig trott på det.

Om jag hade sagt till femtonåriga och totalt hjärtekrossade Anna att jag till slut skulle hitta den bästa killen i världen, så hade jag aldrig trott på det.

Om jag visste när jag var tio år att jag tjugo år senare skulle få ett tackbrev från kronprinsessan Victoria, så hade jag aldrig trott på det.

Om jag hade vetat att jag skulle sitta och titta ut på samma utsikt som Astrid Lindgren gjorde när hon levde, så hade jag aldrig trott det.

Om jag hade vetat när jag gick på gymnasiet och precis hade varit hos frisören med en bild på Ola Salo, att jag nu satt och pratade med honom om livet, så hade jag aldrig trott på det.

Om jag hade vetat för några år sen när jag var nära att ge upp hela mitt företag, vad jag vet nu, så hade jag aldrig trott på det.

Livet ändå va, så himla fint!
Det gäller bara att komma ihåg att stanna upp och se det också.

 

 

7 Kommentarer

 1. Fantastiskt inlägg! Vilka saker du upplevt genom åren tack vare att du är den du är.
  Jag ska också ta en funderare för att se allt fint jag lever i 🙂
  Tack!

 2. Vilken fin text <3 Du har så rätt i att det är viktigt att stanna upp och se vart man har hamnat, och påminna sig själv om allt man uppnått.

 3. Det är så himla bra att du påminner dig själv. Jag har följt dig sen innan du erbjöd tecknarkurser via brev, och tycker att det har hänt så mycket sen dess. Det har det ju verkligen när du spaltar upp det så här!
  Jag önskar dig all lycka och framgång. Du är fantastisk!

 4. Så himla underbart inlägg! Heja dig och heja livet! <3

 5. Det är så viktigt det du skriver! Att kliva ur sig själv och titta på sig själv utifrån! Grattis till ett fint liv med många olika fina komponenter!

 6. Å, vad fint! ????

 7. Åh så fint! <3 <3 <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...