Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Om En Extra Dag!

feb 11, 2020 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Idag skulle jag egentligen åkt till Varberg för ett superroligt möte, men det blev inställt dessvärre. Jag som hade peppat för hav, roliga personer, egentid och Ullared, jaja det går fler tåg så att säga.
Men eftersom jag ändå hade gått upp i rimlig tid, duschat och gjort mig i ordning fick jag styra upp dagen på annat sätt.


Hade på mig den här strålande färgkombinationen (ansiktet hade mer att önska så det fick klippas bort) mmmmmm cerise och rost!

Hade gjort klart den här beställningen, så den åkte jag och lämnade. På gulliga Maja.


Igår kväll var jag och fotade alla mina målningar hos bästa Martin så idag kunde jag gå till tryckeriet och beställa tryck av alla bilder. Alltså det är en djungel att beställa konsttryck. Förut när jag gjort prints av bilderna har det inte känts riktigt lika svårt, men nu vill jag ha så bra det bara går och på tjocka fina akvarellpapper. Det ställde till det då ingen av tryckerierna här i stan kunde fixa det, men lite fix och trix tror jag det löste sig, så nästa vecka får jag komma tillbaka och klämma och känna lite och se om jag känner mig nöjd.
Det kommer finnas tryck av alla mina målningar till försäljning sen, de kommer ligga på runt 2000 kr styck, vara signerade och numrerade.

Efter tryckeriet svängde jag förbi ramverkstaden och lämnade in tre original för inramning. Också så himla svårt att bestämma ram! Jag brukar alltid välja svart, men denna gången tyckte jag vit passpartou och vit ram kändes bäst. Så jäkla peppad på att se resultatet! Dessutom sa ramkillarna att det tyckte bilderna var väldigt fina, då blev jag glad.

Så av en dag som imorse kändes totalt misslyckad blev det faktiskt himla bra allting!
Nu ska jag fira med kladdkaka och sen gå och träna!

2 Kommentarer

  1. Nääär kommer man kunna köpa tryck? Är så sugen på en av dom!!

    • Snaaaart snart snart!! Håll koll på instagram, annaritar_illustrations

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...