Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Om Helgen Min Låtsasfödelsedag!

mar 5, 2018 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

I torsdags kom min mamma hit. Jubel och fanfarer!
Jag och Knut skulle vara ensamma hela helgen då Emil var iväg och åkte Vasaloppet (på otroliga 7:06!!) så vi behövde lite mormor/mamma förstärkning.
Jag älskar när mamma är här! Som att axlarna sjunker ner och jag kan andas lättare.
Hon kräver aldrig någonting, hon bara finns där och hjälper till, leker med Knut och låter mig ta sovmorgon.
Bäst med andra ord.

I lördags låtsades vi att det var min födelsedag eftersom hon inte är här på torsdag när den riktiga födelsedagen infaller.
Jag blev väckt med paket och sång, så himla mysigt!
Och vad bortskämd jag blev! Längesen jag fick så mycket paket och då var det ändå bara från henne.


Fick den här superfina boll-ringen som hon hade när hon var ung på 60-talet. Den är ihålig så man kan lägga i en liten bomullstuss indränkt med parfym i den om man vill.
Utöver ringen fick jag en elektrisk värmefilt som jag kan i soffan eftersom jag alltid fryser och pengar att köpa kläder för (har redan beställt, visar så fort de dyker upp!)

Efter frukosten åkte vi till Erikshjälpen, som sig bör. Jag köpte en ny Tommy Hilfiger BH (observera att den var ny) men det kändes väldigt fuffens att köpa BH på loppis. Men men.
Efter loppisletande blev vi hungriga och åkte till livets bästa pizzeria, nämligen Chaplin. Om ni någonsin är i Värnamo, eller i närheten av Värnamo så måste ni äta där. Den är bättre än alla andra pizzor någonsin!
Tog en marinara, med räkor och musslor. Mmmmmmmmmmmmmmm.

Vi hann även med att gå på invigningen av det nya biblioteket i stan (som ligger i samma hus där jag har mitt kontor förövrigt) och se deras fina Lasse-Maja utställning.
Knut et inte vad Lasse-Maja är men det kvittade ju, för det var lika kul ändå.
Det är samma man som byggt den här utställningen som byggt utställningen om Loranga, Masarin och Dartanjang som finns på Öland förresten. Dock berättade han att den eventuellt ska tas bort nu, så himla tråkigt! Den är så jäkla fin och vi hade sett fram emot att åka dit igen i sommar. OM ni har vägarna förbi Ekerum, sväng in dit för sjutton gubbar!!

Alltså, bullfrisyren! *hjärtemojiögon*

 

1 kommentar

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...