Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Om Jag Finge Drömma!

feb 10, 2017 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

img_1889

Jag har en plats i min hjärna dit jag gärna går när jag behöver lite lugn och ro. Där jag får bestämma precis allting.
Om jag hade fått bestämma hade jag bott i ett litet vitt hus på Öland. Med röda klätterrosor mot väggen, blåa utemöbler och huset skulle vara byggt så det blir en liten innegård i mitten, där man kan sitta ifred från insyn och vinden.
Huset ska ligga när Allvaret, så man kan speja ut över ödemarken. Liksom bara platt och långt. Hur långt som helst.

IMG_4219

Inne i huset ska golvet knarra och köksluckorna vara gula, alltid lukta kaffe och maten vara enkel.
I det lilla rummet ska man sova och i det stora rummet ska man måla. Eller ännu bättre, att ha ett hus på gården att måla i. Där det är varmt på golvet och det inte gör något om man spiller färg.

Då ska jag ha tid att börja måla olja igen, få betalt för att teckna precis vad jag vill och helst aldrig behöva lämna hemmet alls.
Kanske åker jag på loppisturer ibland, köper fina durkslag eller nya burkar att ha vatten till färgerna i.

Men mest av allt ska jag bara sitta på trappan och dricka kaffe, utan musik, bara tyst.

Min favoritplats i huvudet.
En dag ska jag ha det så.

En dag.

IMG_4960 (522x800)

 

3 Kommentarer

  1. Å vad fint????❤ Så vill jag åxå ha det!fast jag kan inte måla. Men dricka kaffe är jag bra på. Å njuta av stillhet å ensamhet..

  2. Ja sån skön känsla när man inser att det extroverta inte är facit utan bara nått annat. Jag älskar också personlighetstesr, jag tycker jag blir ännu tryggare med mig själv av dom! /ISFJ-person

  3. Høres helt fantastisk ut! Sånn drømmer jeg også om. Det får bli når barna er blitt store. Det er en tid for alt.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...