Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Om Lugnet Efter Stormen!

jan 12, 2013 | Tankar och Vardag | 6 Kommentarer

Jag har varit i Stockholm i tre dagar.
Fått andas annan luft, sett andra saker och pratat med andra människor.
Det har varit så otroligt skönt att byta miljö litegrann, kunna skratta igen även om man inte skrattar ända in i magen längre.
Men ändå, att få känna att man kan bli glad igen, kan börja om och kan gå vidare med sitt liv.

Jag har ju varit på intervju som ni vet, var och varför kanske jag berättar så småningom, eller så gör jag inte det. Det beror lite på hur det går men det kändes fint iallafall, att få gå runt i ett kontor fullproppat av färg och där man sorterade tygproverna efter färgordning.
Som hemma….fast annorlunda.

Om jag skulle flytta nu, om jag skulle lämna mitt trygga lilla småstadsliv och hoppa ut i storstadsluften och in i möjligheterna igen, så kan jag göra det med lugnet och tryggheten att jag alltid har med mig pappa i magen och Emil på replängs avstånd.
Det är en fin känsla. Att oavsett var man bor elle hur man bor, så hör man ändå alltid ihop.

Min mammas favorit, Bryan Adams har gjort en låt som heter Have You Vere Really Loved a Woman och i den låten finns en textrad som beskriver min fina man väldigt bra: If you really love a woman, you give her wings when she wants to fly 

Nu gäller det bara att ta steget och hoppa ut i det nya och spännande, med Emils luft under vingarna och tryggheten av pappa i magen!

6 Kommentarer

 1. Kloka ord och fin bild av frihet.

 2. Vackert skrivet, lycka till oberoende av hur det går!

  Jag vill även tacka dig för inspiration, både företagarmässigt och tecknemässigt. Det var din blogg som gjorde mig uppmärksam på promarkers i höstas, och nu håller jag precis på och prövar mig fram i företagardjungeln. Jag länkade till din sida i mitt senaste blogginlägg: http://mitt-ritblock.blogspot.fi/2013/01/sjalvportratt.html

  Än en gång, tack för en inspirerande blogg! Och du skriver så vackert om din pappa, beklagar verkligen vad som hände.

  /Karin

 3. Du skriver så fint så faster gråter Kram på dig o Välkommen hem snart.

 4. Åh vad skönt att höra Anna! Du kan och du vill! Tror vi alla här på bloggen är med och blåser lite under vingarna också! 🙂 Kram!

 5. Roligt att höra att det vänder, och minns ”Fastän ditt hjärta kanske gråter. Så kommer drömmen åter. Med kärlekens vackraste sång” Allt gott till dig!

 6. ”Enighet i stort, frihet i smått, kärlek i allt” är det bästa råd jag fått av en klok kvinna! Önskar dig lycka till 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...