Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Om Min Bortglömda Oas!

feb 25, 2019 | Allmänt | 34 Kommentarer

Stackars älskade blogg, som du blir bortglömd av mig!

Jag önskar jag kunde komma på fina blogginlägg med loppisfynd som Elsa, ryta ifrån som Clara, fota mina kläder som Sandra, orka ta kampen som Emma och skriva om livet som Kristin.
Förr kunde jag det, men nu hinner jag inte längre med.
Att bara jobba två dagar varje vecka gör att dessa två blir fullspäckade direkt. Jag ska hinna teckna beställningar, teckna lite eget, testa nya pennor, svara på mail, teckna uppdrag och också försöka skriva nått vettigt på bloggen.

Jag tycker det känns tråkigt att skriva så sporadiskt, kanske borde jag sluta helt men det tar emot.
Jag älskar den här platsen så mycket.
Mitt andningshål och min oas!
Jag har bloggat sen 2008 så att bara lägga ner känns synd, fast ibland vet jag inte om någon läser ändå längre.

Jag hoppas att min ork och min tid ska komma tillbaka när Stig är stor nog att börja på dagis, när jag får lite mer andrum och inte behöver ha alla bollar i luften samtidigt.
Men jag saknar den här platsen och jag saknar att skriva vettiga saker här.
Sånt som jag inbillar mig att ni vill se.

Kanske blir det lättare nu när våren kommer. När man kan vara ute och gör utflykter igen.
Vill fota från huset vi hyrt i Sunne i sommar, om första gången Stig badar och när Knut leker i vattnet.
Vill visa er orangeriet som nu börjar bli mer verklighet än dröm och allt däremellan.

Jag hoppas på bättring. Hoppas ni stannar.

34 Kommentarer

 1. *stannar så klart, no worries, du har ju ett helt annat jobb vid sidan av som behöver näras*

 2. Läser jämt, stannar även om det blir uppehåll ett tag!

 3. Jag stannar såklart!

 4. Jag läser! Det är spännande att läsa dina tankar, även om det blir sporadiskt. Hoppas att du fortsätter hitta ork och lust för det!

 5. Hoppas du fortsätter skriva! Det är roligt att läsa dina inlägg, och blandningen av högt och lågt. För mig gör det absolut ingenting att det blir sporadiskt – jag hinner aldrig läsa de bloggar som publicerar varje dag ändå…

 6. Mäh! Jag vill ju läsa!

 7. Jag läser.

 8. Jag stannar!

 9. Jag läser, glad om du fortsätter även om det inte är så ofta!

 10. Jag har läst länge men brukar inte kommentera. Jag tycker din blogg är jättefin och det är ju självklart att du har mycket omkring dig just nu. Jag är absolut kvar. Kram från Hanna i Melbourne

 11. Jag brukar inte kommentera( är också introvert????‍♀️) men har läst bloggen i flera år, tycker det är kul att få följa dig och din familj och ditt konstnärskap.
  Tack för en fin blogg ????

 12. Jag väntar så gärna på dig! Det får vara lite sporadiskt och jag blir jätteglad varfe gång jag ser att det har hänt något här. <3

 13. Jag läser och uppskattar din blogg för att den känns så annorlunda från andra bloggar. Den är personlig på riktigt, visar tillvaron utanför Stockholm och den sporadiska uppdateringen gör ingenting, jag är bara glad att det finns en blogg som känns befriad från allt det där jag tycker är segt med influencer-kulturen. Men blir alltid glad när du skrivit något. Tack!

  • +1 på denna kommentar! Jg stannar också, min absoluta favoritblogg. Du skriber ju fakiskt ”som det är”.

  • Jag håller helt med dig. Gillar att den här bloggen inte känns så ”producerad” utan mer ärlig och från hjärtat.

 14. Jag kikar in varje dag för att se om du uppdaterat något, så även om jag är dålig på att kommentera så uppskattar jag din blogg väldigtenormtotroligt mycket! Men bloggen bör inte kännas som ett tvång, för då kvävs kreativiteten och glädjen. Uppdatera när du har tid och lust – vi finns kvar här ändå!

 15. Vi finns här!
  Själv uppskattar jag att ta del av din kreativitet och att få inblick i ditt yrkesliv/vardagsliv, Kläder och inredning!

 16. Läser och har gjort så i många år. Tack för allt du delar med dig av!

 17. Jag stannar också! Ta den tid du behöver till familjen, annat jobb och livet i allmänhet.

 18. Har läst din blogg sen start men har aldrig kommenterat. Går fortfarande in och kikar nästan varje vardag för att se om du skrivit något nytt och kommer fortsätta att göra det även om du inte uppdaterar lika ofta.
  Lite feedback dock. Det som gjort att jag inte kommenterat är för att det känns som att du inte svarar på kommentarer särskilt ofta. Tror definitivt att det skulle uppmuntra fler att kommentera om man ibland fick någon form av respons. Inget större problem för mig dock.
  Måste tillägga att din blogg är den enda som jag någonsin regelbundet har läst <3

  • Jag lovar att genast skärpa mig!!

 19. Jag har följt din blogg länge men brukar inte kommentera (introvert ????‍♀️)
  Vill bara tacka för att få följa dig, din gulliga familj och ditt konstnärskap ????

 20. Stannar såklart!

 21. Tycker det är kul att läsa även om det blir lite sporadiskt:) och stannar såklart även om det inte kommer inlägg så ofta!

 22. Stannar ♡

 23. Jag har läst sen 2010 kanske och stannar kvar såklart! Älskar att din blogg inte handlar om innerstan i Stockholm, det ger så mycket extra kvalle. Kram!

 24. Stannar! Kan du inte skriva ett inlägg när du får tid om hur du tänker med barnkläder, var du fyndar och andra tips/inspiration?

 25. Ingen stress! Din blogg är min absoluta favoritblogg, väntar gärna på när lusten att skriva kommer. Många andra bloggar känns så krystade och tillrättalagda.

 26. Jag tänker i alka fall stanna kvar. Det är trevligt att läsa det som du hinner skriva.
  Och så tycker jag bäst om när du skriver som dig själv, låt de andra bara vara din inspiration.

 27. Klart som sjuttsingen att vi stannar! Blir jätteglad när jag ser att du skrivit ett nytt inlägg. Ta din tid bara och skriv mer så småningom när lusten faller på. Härligt att du är så rak och ärlig och inte gör dig till! Kram

 28. Biter mej envist kvar i väntan på uppdatering om bygget av orangeriet samt en o annan dagens outfit.

 29. Åh, vill bara säga att jag precis börjat läsa din blogg och hoppas att du fortsätter, gillar den och dig jättemycket! Men fattar dilemmat, bloggen var det första som rök när jag fick barn nummer ett. Men jag har heller aldrig jobbat så kreativt som när barn nummer två började på föris, så kanske det blir för dig med? Kram!

 30. Stannar absolut. 🙂

 31. Jag stannar! Jag gillar dina måndagsuppdateringar och din äkta känsla på bloggen.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...