Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Operation Dagsverke!

okt 4, 2014 | Kläder, Pyssel, Teckningar | 3 Kommentarer

teckning2

Jag började med den nätta uppgiften att sortera mina teckningar. Tänkte sätta in dom i en pärm, kategoriserat efter stil och ta bort alla gamla bilder som satt i den där pärmen nu.
Det visade sig vara en betydligt större uppgift än jag räknat med.
Jag har liksom drösvis med bilder och det känns konstigt att slänga så istället bildades det fler och fler högar på golvet. Porträtt, porträtt utan konturer, modeteckningar, mat, blyerts, serier, Allersteckningar och diverse jobbteckningar.
Sen tog såklart plastfickorna slut mitt i så nu måste jag åka och köpa fler och också rota fram en tom pärm så jag kan fylla även den med bilder.
Tanken är iallafall att man ska kunna bläddra sig igenom allt lite snabbare och lättare när ni frågar om jag har kvar någon bild, så kan jag snabbt kolla det.

teckning1
När jag suttit på golvet och sorterat i X antal timmar blev jag helt slut i huvudet att jag var tvungen att sy en kjol av en gammal gardin jag fått av min faster. Häpp!

IMG_5266 IMG_5267

3 Kommentarer

  1. Heja! Det kommer att bli fantastiskt bra när det är klart!

  2. Men WOW vad fin kjol!!! Älskar plagg som ser ut som gardin- och sofftyg, och detta är ju faktiskt det 😀

    Och vad inspirerande med alla teckningar. Måste vara kul att se hur mycket du producerat och hur du utvecklats under tiden.

  3. Härlig kjol! Ser fram emot när sorteringen är klar 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...