Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Pepp på Posten!

dec 13, 2012 | Tankar och Vardag | 8 Kommentarer

Jag har fått så himla mycket fina vykort och paket nu när allting är såhär idiotiskt och dumt och jag blir så himla himla glad och rörd över att det finns så många fina människor där ute som orkar göra små paket och gå till posten bara för min skull!
Tusen tack, det är så himla fint att komma hem och öppna brevlådan och hitta era små pepp-paket!

Ett paket från min bästa kompis Ribb, fullt med godis!

En hälsning från Majken på instagram!

Den här superfina Lilla My som åkte direkt upp i julgranen, från min kompis Ann!

Ett helt proppfullt paket kom det från UnderbaraClara igår, med ett långt brev om hur jobbigt allt kan vara. Så himla fint!

Sen fick jag det här fina änglaspelet med lilla My från Emils syster i ”hoppas du mår bättre snart”-present!

TACK TACK TACK!!

8 Kommentarer

 1. Härliga presenter. Och det är inte ens julafton än. Goa vänner du har!

 2. Så himla fin Majken-hälsning!

 3. Åh vad härliga paket. Och det är du verkligen värd fina anna. Alla mina tankar går till dig efter allt du har berättat för oss här. Hoppas verkligen att du får en fin jul 🙂

 4. Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it 😉 I may revisit
  yet again since I book marked it. Money and freedom is the
  greatest way to change, may you be rich and continue to help others.

 5. Appreciate the recommendation. Let me try it out.

 6. Thanks

 7. What’s up to all, because I am really keen of reading this website’s post to be updated daily.

  It consists of nice stuff.

 8. I really like reading through an article that
  can make men and women think. Also, many thanks
  for allowing for me to comment!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...