Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Porträtt x 2!

maj 21, 2019 | Teckningar | 4 Kommentarer

Nu var det ju en mindre evighet sen jag visade några teckningar här på bloggen och den heter ju trots allt Anna RITAR!
Så här kommer två porträtt jag gjort nyligen. När man sitter hemma med barn några dagar i veckan så hamnar man såklart framför TV:n och då är mitt favoritprogram Real Housewives. Beverly Hills och New York är mina favoriter.
Eftersom jag älskar att teckna stora läppar, mycket smink och extra allt så var det liksom givet att teckna några av hemmafruarna!
Först ut, Lisa Rinna:

Hon blev dessutom så himla glad för bilden att hon la ut den på sin instagram och en kort stund även hade den som profilbild! Sånt älskar man ju ändå, kostar inte dom ett dugg men ger himla mycket till mig. Sharing is caring ni vet.

Igår gjorde jag även den här på Erika Jane. Så rolig, som att teckna en mänsklig enhörning!

Det känns så himla skönt att ha lite mer tid till tecknandet nu, känner mig inte alls lika stressad sen jag flyttade hem ateljén. Trodde det skulle bli tvärtom men jag trivs faktiskt väldigt bra hemma. Det enda som känns lite jobbigt är när kunder vill träffas och de således måste komma hem till mig. Jag gillar inte att ha folk här och jag gillar inte att ses heller för den delen haha!
Trodde jag va max-introvert innan men har blivit ännu värre sen jag flyttade hem. Vill liksom bara vara ifred i min kokong.

 

4 Kommentarer

  1. Kul du trivs så bra hemma! Och kul att se dina verk! Går det att boka mötesrum i kontorshuset där du satt tidigare? Eller ta kundmöten på ett café? Bibliotek har ibland rum man kan boka en stund?
    Eller en friggebod på tomten så du inte blir störd i bubblan?

    • Ja det är verkligen en idé, men just den här gången behövde de se i min dator och den är dessvärre stationär. Men annars är det ju en jättebra idé!

  2. Hej – möjligen har du redan sett det här, men vill ändå tipsa dig om att gå in och kolla på Youtube. Sök på Portrait Artist of the Year så hittar du ett antal säsonger där de tävlar i porträttmålning.

    • Åh det har jag inte sett, vad roligt! Måste kolla!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...