Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Pyssel & ELLE Interiör!

feb 5, 2013 | Huset, Inredning, Loppis, Pyssel | 12 Kommentarer

Sen jag kom hem från Karlstad har det hänt en del nytt i vårt hus (vet ni förresten att vårt hus heter Haga? Så jag är alltså frun på Haga, flott va? Att Emil är Hagamannen klingar inte riktigt lika fint)

För några månader sen kånkade vi hem ett gammalt plåtskåp från Erikshjälpen och sen dess har det stått där och inte riktigt passat in. så nu har jag målat det! I bästa petrolturkosa färgen, högblankt och väldigt fint!
Ett lager till, sen är det redo att användas!
Hur jag gjorde: Eftersom skåpet var fint utan rost var det bara att rolla på en gång, högblank lackfärg och roller avsedd för just sån färg, utan ludd. Klart!

skåp

Det har flyttat in en ny citatbonad i vårt finrum också. Jag älskar bonader som ni säkert vet vid det här laget.

IMG_0268

Igårkväll fick Emil ett ryck och tyckte vi skulle byta gardiner i vardagsrummet. Sagt och gjort och så kom de gamla Liselotte Watkins gardinerna upp igen, fast den här gången band jag ihop dom i sidan och hoppade över hela panellängdsgrejen.
Matchar vår 50-kronors fåtölj perfekt!

IMG_0271

I Karlstad köpte vi en ny tavla på Gengåvan. Jag kunde inte bara låta bli. Doris alltså, åh vad jag önskar jag hette Doris istället för Anna!

IMG_0272

Sen kommer vi till köket och den nyrenoverade pallen som blev en hit på instagram när jag la upp den där!
Själva pallen köpte jag på loppis för en hundring (de brukar vara ruskigt dyra de där pallarna!) sen putsade jag den i timmar med nått medel har till kromet på bilen så den skulle bli blank och fin. Innan var den både rostig och full med färgfläckar.
Sen petade jag bort vinylen som satt på sitsen och trappstegen och klippte till en bordtablett i rätt storlek och limmade dit, lätt som en plätt och urtjusigt om jag får säga det själv!
(det här var varför jag efterlyste ett sånt här bordunderlägg, så nu vet ni det också)

IMG_0275

Dessutom har den fantastiksa bloggduon New York Nest, som bloggar på Elle interiör, gjort en intervju med mig, så där kan ni läsa lite mer om inredning, teckningar och vad jag inspireras av!

newyorknests_header

12 Kommentarer

 1. Roligt, vårt hus heter ”Hagaborg” 🙂

 2. Jäklarns vilket schnajdigt skåp! Stoppar den idén i to-do-facket. Tack Anna, du är en ständig inspirationskälla, må ditt tunga hjärta få bli lite lättare snart igen!

 3. Så fint ni har det! Och vilka loppisfynd du gör, inte illa där. Skåpet blev ju toppen, har du bestämt vad ni ska förvara i det?

  • Tack! Nej tanken var att ha barngrejer i det, men det sket sig ju liksom, så än så länge har vi paraplyer och sånt där man int evet var man ska göra av där i

 4. ÅHHHHH, vad fin pallen blev sedan du fixade till den!

 5. Vad mysigt namn på huset. Men jag håller med, hagamannen lät ju inte allt för bra.
  Kram!

 6. Åhå! Så snygg pall! Jag har en jag köpt hem för en likadan pall för en tia som väntar på renovering. Så bra att det var enkelt, nu kanske jag tar mig för att påbörja projektet också.

 7. Ska snart flytta ihop med min kille och blir så inspirerad av din blogg!
  Har ett gammalt PS-skåp från IKEA som jag tänkt sälja men nu får det bli ny färg istället 🙂

 8. Autosol hette kanske medlet 🙂

  • Det gjorde det nog!

 9. Mitt hus heter också Haga. Fint värre

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...