Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Runt Omkring Anna!

dec 3, 2013 | Inredning, Loppis, Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Jag är så trött och stressad, det är en mycket dålig kombination som dessutom gör att sammandragningarna kommer på löpande band. Bebisen gillar inte när jag stressar och egentligen önskar jag att jag kunde vara hemma och vila mig men jag hinner helt enkelt inte och har inte ro att göra det heller.
Eftersom jag inte hinner teckna ”för eget bruk” just nu så kan vi kolla hur det sett ut genom min mobil senaste tiden istället. Det har blivit mycket loppis, bebis och shopping till huset.

bild 8

Jag fyndade en liten röd Emmaljunga dockvagn på loppis för ynka 120 kronor. En precis likadan som den vi har till bebisen, fast en minivariant.

bild 7

Jag såg julig ut i ny tröja från H&M och en alldeles egen tomtemage.

bild 6

Vi åkte till Emils syster och gjorde korv, men jag var så himla trött så jag bidrog mest med att vila i soffan.

bild 5

Emil väckte mig genom att ropa att frukosten var klar och jag kom ner till det här. Så fint!

bild 4

Gjorde ett riktigt pangfynd på Erikshjälpen, duken Julköping i perfekt skick för ynka 15 kronor! Som jag letat efter denna och helt plötsligt ligger den bara där!

bild 3

Åkte till ikea i Älmhult och köpte en fiffig garderobslösning till barnrummet i knallgrönt på deras fyndavdelning. På Älmhults ikea har de ett helt hus med fynd! Vi firade med julbord eftersom jag är ensam på mitt företag får jag aldrig äta julbord som alla andra får med sina jobb, så jag fick ta saken i egna händer helt enkelt.

bild 2

Vi fick en helt oanvänd spjälsäng från en jobbarkompis till Emil, den håller jag just nu på att måla i samma gröna nyans som garderoben vi köpte.

bild 1

Vi fortsatte vår tradition att köpa årets julmugg med Mumin. Årets är den som är längst till höger. Min favorit är den till vänster med motiv från Trollvinter som är en av mina absoluta favoritböcker (näst efter Pappan och havet)

3 Kommentarer

  1. Så mysigt och roligt allt ser ut! Och fina bebismagen blir perfekt som jultomtemage i år! 🙂 snacka om julklapp i ett mjukt paket! /Elin

  2. Råd och tips från en gravid till en annan: ta det lugnt mellan varven. Vi är i nästan samma vecka, jag ett par veckor före dig. Jag stressade som tusan för jag hade supermycket på jobbet, och jag och min fästman är också i flyttartagen så vi har fullt upp med förberedelser inför det och så är det ju en massa man vill hinna fixa innan bebis kommer. Men jag glömde att andas däremellan. Jag fick rejäla sammandragningar och värkar så jag började öppna mig redan. Nu har jag varit sängliggande i två veckor på doktorns order och ska göra så ytterligare ett gäng. Jag vet att det är en massa stress och fixarviljan är svår att stå emot, men försök någon gång ibland. Lycka till!

  3. Jag får minsann heller aldrig äta julbord med jobbet fast det jobbar ganska många på skolor. Smart av IKEA att ha ett julbord som är lite mer för normalinkomsttagarens plånka. Under Julköping-handduk för övrigt.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...