Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Såhär Vill Jag Gå Klädd i Vår!

mar 4, 2019 | Kläder | 2 Kommentarer

Först och främst TACK för all fin feedback på mitt inlägg om att jag inte hinner blogga lika mycket längre! Blev så himla glad att ni stannar trots att det inte blir inlägg varje dag längre. Tack tack TACK!

Nu pratar vi om kläder, mitt bästa ämne! Jag har helt snöat in på långkjolar, eller iallafall kjolar som gå över knäet. Så himla snyggt ihop med linne eller t-shirt!
Såhär tänker jag att jag ska se ut i vår:

(bild härifrån)

(bild härifrån)

(bild härifrån)

(bild härifrån)

(bild härifrån)

(bild härifrån)

(bild härifrån)

(bild härifrån) det här är min favorit! Så fint med den slitna tröjan till!


Har de här två favoriterna i min garderob men är på jakt efter en roströd variant också. Och såklart, drömmen från Rodebjer som står överst på min önskelista på fredag när jag fyller 35 år! Tänk med ett vitt linne till och en låg, slarvig knut i håret. Åh!

2 Kommentarer

  1. Vill också bara ha långa kjolar just nu. Tack för ytterliggare inspiration. Måste nog investera i en -eller fem…

  2. Sommarkläder! ♡
    ÅH vad man längtar.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...