Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Saker som Gör Mig Glad!

jun 20, 2012 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Just nu blir jag glad av det här:

* Få pricka av saker på min jobblista – check!
* Sparris, helst jämt, till allt!
* Få lägga pengar på solskydd och veta att man faktiskt kommer behöva använda den!
* Min cykel, går som ett skott och gnisslar sådär hemtrevligt när man trampar
* Bilder på Majken
* En katt som istället för att gå ut på morgonen, bestämmer sig för att komma upp och rulla ihop sig i min halsgrop en stund till istället
* Ljudet när man öppnar en ny kaffeförpackning
* Mormor i solhatt
* Mammor som flyger över Atlanten för att trösta sin ledsna dotter
* När Emils fot ligger under mitt täcke när vi ska sova, och klappar mig med tårna
* Att jag har fått ett helt stort företag att börja sälja sina dukar på nätet, bara för att jag behövde dom till mitt bröllop
* Se mitt hus, långt ner i backen och veta att när jag kommer fram, så är jag hemma och kan stänga grinden och sen bara vara ifred
* Jättenervösa tjejer på stan som kommer fram och säger hej, jag läser din blogg. Fint!
* Nystädade trägolv
* Paraplyer med böj på handtaget, eller ännu bättre, sådana som har samma form som Mumindalens tak!
* Mina bröllopsskor, alldeles mjuka i sammet och ibland måste jag ta fram dom ur sin påse och klappa lite på dom
* Emils hals, stickig, mjuk och alldeles alldeles underbar!
* Wordfeud med mamma på kvällarna

4 Kommentarer

  1. Åh, vad kul att se ett porträtt på nån lite äldre!! Älskar alla dina porträtt, men det är kul att se lite olika typer av människor!

  2. jättejättefint porträtt, verkligen!

  3. Du ritar så himla fint! Jag älskar dina teckningar <3

  4. Jag läste ditt inlägg om allt stress och press angående erat bröllop. Nu är detta kanske inget råd du kan eller kommer att ta till dig eftersom bröllopet snart står framför dörren. Men jag kanske kan ge en liten tankeställare till prioritering.
    Jag och min sambo tänker gifta oss, vi har planerat julen 2013. Vi har länge tänkt gifta oss i kyrka med släkt och familj och all uppståndelse där omkring. MEN nu har vi kommit fram till en underbar tanke. Vi kommer att åka iväg, bara han och jag, vi kommer gifta oss inom Svenska Kyrkan, men vi kommer inte ha med varken familj eller vänner eller deras förväntningar. Jag vill gifta mig med HONOM, och han vill gifta sig med MIG, ingen annan. Och detta är så underbart, bara han och jag och våran kärlek, inga krav, ingen press eller stress…bara kärlek.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...