Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Sara Danius For President!

dec 11, 2018 | Teckningar | 2 Kommentarer

Såg den här bilden (foto av Jonathan Nackstrand) från Nobelfesten och blev alldeles tagen!
Den säger så otroligt mycket, hur hon sitter bortvänd från de andra, hur alla är svartklädda och hon skriker av färg, hon hon på det allra tjusigaste sättet säger fuck you.
Älskar den så mycket, kommer bli en ikonisk bild!

Känner igen mig i mycket som hänt. Hur man, om man har en åsikt, granskar för mycket, eller tycker annorlunde, blir utknuffad och bortstött.
Att man inte får vara med om man inte stryker medhårs.

Jag blev oerhört inspirerad av bilden och var tvungen att teckna ett hyllningsporträtt till Sara. Ära den som äras bör.

2 Kommentarer

  1. Så himla grymt!!! Älskar det fotot! Och helt rätt med en hyllningsbild, så fint 🙂

  2. Båda ni är helt fantastiska! Hoppas Sara ser din teckning, för den är verkligen en hyllning till henne.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...