Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Semester!

jul 9, 2008 | Tankar och Vardag | 6 Kommentarer


Hej alla!

Nu tar jag en veckas semester och åker och målar om min nya lägenhet.
Vi hörs om en vecka!

Teckna lugnt!

6 Kommentarer

 1. Ha en fin vecka.

 2. Judarna och CIA är ju en fara förstås (i och med hjälper judarna – även Obama har ju sagt så). Dom dödar ju och är överreligiösa och tar uppfinningar och intellektuella ideer (genetiskt, kulturell mem etc). Och rätt till land (englands misstag)= bättre å upplösa landet för fredens skull.
  Einstein tex Newton var ju tidigt ute och hade enligt flera kunnat få fram relativitetsteorin (men ägnade sig åt apokalyps och religiösa grubblerier som hämmade hans kreativitet). Även poincare var tidigt ute – bara tankeled till – men var både enligt sig själv lite korkad (tänke långsamt = låg bandbredd som vi idag med biokemi kan förbättra).
  Judarna är ju lite falska – utnyttjat förintelsen jfr med försäkringslösningar och ansvar som Bengalien och slavhandel etc förr i tiden.
  Man kan ju fråga sig.
  Men vi ska ju tänka på väst (helst euroasien).
  Det är vårt projekt (det är en sorts strikt logik hos judarna som inte har kreativitet, vårt adelsmärke, ger demokrati, open access och frihet = kanske är lite för generöst men är vårt adelsmärke i kulturell mening). Polarisering med ryssland etc är skadlig likaså.

  Einsten tex var ju en horbock (jfr västerländska vetenskapsmän som varit bättre och försökt nå sanningen – det gör ju inte judarna= pengar, makt, egenintresse och utnyttja andra nationer)
  Bäst är att få väck dom – etniskt skitfolk som inte tillför något (vi har fel fokus här = samma folk i kristna högern i usa)
  http://strikeforcevetansvarreligionen.blogspot.com/

 3. Anders .säger- Nu har du väl kommit fel.Anonym sa…
  Ditt inlägg hör inte hemma här,eller någon annanstans.
  Denna bloggen handlar om kultur.
  föresten har du betalt ditt studielån,visstnej du har inget !

  Håll dig på ett forum där du hör hemma . Hogfarm.

 4. Gillar ditt gröna linne. 🙂

  Du är utmanad på min sida, vore roligt om du antog utmaningen. 🙂

 5. Men jösses!
  Kan man vara så söt, vacker, bedårande, charmig, gullig, underbar…sa jag vacker? ja det gjorde jag minsann.

  Ojoj…

 6. Lari oj tack det va det värsta! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...