Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Senaste Veckans Teckningar!

dec 29, 2012 | Teckningar | 5 Kommentarer

Att leva i ett limbo mellan liv och död är mer påfrestande för psyket än jag trodde och jag är ärligt talat helt jävla slut i huvudet!
Men att bara försöka finnas till, lägga en hand på pannan och hjälpa till med det som går känns så…..fjuttigt.
Man vill bara rädda honom. Ta honom under armen och fly från alla sjukhussängar och tråkigheter.

Man kan tyvärr inte fly.

Så istället sitter jag upp på nätterna och flyr in i teckningarna.
Det här är den gångna veckans natt-teckningar:

Emma

Isabelle

En annan Emma

5 Kommentarer

 1. Hei søte du.
  Ja jeg skriver søte du, selv om vi ikke kjenner hverandre.. For du deler så fint dine tanker, og jeg ønsker å sende en liten hilsen og ønsker deg alt godt!
  Dine tegninger er så fine (og godt at det også kan være litt terapi)..!
  (Dine hobby pyssel var også fine.., he he;) du skjønner jeg surfet først inn på den gml bloggen din, og fant en fin plan om et fuglebur som skulle bli en lampe… Ble den det? Hørtes fin ut)!

 2. Men Anna?! Är det så allvarligt med din pappa? Jag har fattat han han är sjuk men jag har inte förstått att det är livshotande. Jag lider med dej och ber om ett mirakel! Många kramar

  • Jo tyvärr är det ju så.

 3. Anna, jag vet inte vad jag ska säga men jag har vill berätta att det som hänt dig har inspirerat mig till att skapa den här bloggen som jag länkat. Världen är ibland hemsk och orättvis och jag ville göra ett ställa dit man kan gå för att se ljuset igen. Jag vet inte om du orkar eller vill men skulle vara en ära för mig om du ville bidra med något tips, en länk eller annat som du känner gör världen lite bättre. Annars vill jag bara ge all styrka till dig och din familj! Kram

  • Vad fint, tyvärr är det dåligt med ljusa tips just nu

Trackbacks/Pingbacks

 1. Avritad av bästa Anna Ileby | Emmas Vintage - [...] och skickligaste Anna Ileby har tecknat av en bild på mig. Orginalet kommer från mitt Instagram-flöde och togs när…
 2. Instaweek: Cupcakedress, bio och pyssel | Emmas Vintage - [...] hej då till mitt lilla hus och satte mig på tåget till Stockholm. Dagen därpå hade underbara Anna Ileby…

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...