Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Sjuk, sjukare, Anna!

dec 9, 2008 | Tankar och Vardag | 1 kommentar


Jag kom precis hem från farbror doktorn. Jag vaknade nämligen imorse och grinade för jag hade så himla ont i halsen.
Det visade sig att jag hade både halsfluss och urinvägsinfektion.
Ohhhh stackars mig!
Å nu har min man åkt så ingen har jag som ser efter mig heller, tyvärr hann jag nog smitta honom också. Så nu lär han inte tänka på mig med små rosa moln i blicken ett tag framöver.
Attans.

1 kommentar

  1. har legat hemma med den onda halsen jag oxå i över en vecka. Idag gav jag upp och for till farbror doc som gav mig massa medecin!
    tur att det finns sådant!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...