Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Stig 11 Månader!

sep 25, 2019 | Bebis | 3 Kommentarer

Så blev han då 11 månader, vår lilla solstickan!
Vad jädra fort det gick!

Det är hundra gånger roligare att ha en 11 månaders än en två månaders tycker jag.
Han är så mycket lättare nu när han kan gå och liksom visar lite mer vad han vill, än att försöka sig på en massa gissningar.
Han går alltså och har gjort det nu i en månad ungefär. Så gulligt när han struttar runt som en fyllegubbe, med konstanta blåmärken i pannan.

Hans bästa grej är mat och helst hade  han nog ätit konstant, fast vi försöker hålla ner lite på det. Nån måtta får det vara.
Han gillar att sova också, vilket uppskattas förstås, för även om det är kul med en elvamånaders bebis som kan gå, så är det också väldigt mycket att passa hela tiden!

Tänk va, snart fyller han ett år!

3 Kommentarer

  1. Jag har haft liknande problem med hormoner som du och vi provade också allt möjligt hormonfritt men efter barn nummer tre var båda supersäkra på att vi inte ville ha fler. Eftersom det tydligen finns en hel del risker för mig som kvinna att operera så att jag aldrig mer kunde bli gravid var det bara knipsning för maken kvar och vi är otroligt nöjda. Allting är precis som vanligt fast utan risk för graviditet, ingen skillnad alls för någon av oss! Hurra för knips! Peppa Emil och lycka till!

  2. Jag tycker det låter rimligt att Emil gör sin del om han är okej med det. Förstår ändå om knipsa är läskigt, det är ju liksom ett ingrepp? Men såklart det allra smidigaste om ni är överens.

    Jag själv har en hormonspiral av den allra mildaste sorten, tror min barnmorska sa att den släpper ifrån sig hormon motsvarande ett p-piller I MÅNADEN dvs väldigt, väldigt lite och dessutom väldigt lokalt i själva livmodern. Var också rädd att bli deppig av hormonerna men det har gått bra. Men vad vet jag – det var kanske en sån du hade och få ska jag ju absolut inte tjata haha.

  3. Nu är det här inlägget någon månad gammalt men ramlade över det! Tycker absolut att det kan få vara Emils tur nu. Min sambo har knipsat (vi har dock inga barn och vet att vi inte vill ha några) för att det kändes rimligare att han gör det då det är ett mindre ingrepp för honom än för mig, jag har använt preventiv till förbannelse sedan jag var 15 (och mått dåligt av exakt alla oavsett hormoner eller ej) och hans ingrepp är reversibelt OM en mot förmodan skulle ändra sig senare. Kör på!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...