Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Stig 3 Månader!

jan 14, 2019 | Bebis | 3 Kommentarer

Nu har jag varit tvåbarnsmamma i tre månader!
Jag är fascinerad själv över hur himla bra det går, det har liksom varit noll % jobbigt att få ett barn till!
Jag hade förberett mig på kaos men har inte upplevt det alls. SÅ evinnerligt skönt!

Stig är nu 3 månader, väger 6 kilo och är 61 centimeter lång.
Han är en riktig sömntuta och sover fortfarande middag flera gånger om dagen men när han är vaken vill han helst stå upp i ens knä och prata och ooooha och aaaahha med en.
Vi går och lägger honom och Knut ungefär samtidigt, runt 19.30-20.00 ungefär.
Nu har vi dessutom vant av Stig från att äta på natten, kanske en smula tidigt men han är nöjd och glad med nappen på natten så varför ge mat när man inte måste?
Med Knut så gav vi välling minst två gånger varje natt tills han var 2,5 år och det tänker vi INTE göra om!
Så nu sover Stickan från 20.00 till 06.00 när han får mat och sen somnar om till runt 8 tiden.
Han sover som sagt sjukt mycket vilket jag gillar eftersom jag gärna sover middag med honom på dagarna. Då är det bara tt krypa upp med honom i sängen så somnar han, funkar varje gång. Sen sover vi en timme ungefär och det är livets mysigaste grej att sova med näsan mot hans lilla fjunhår!

Tvåbarnslivet får 5 av 5 stjärnor än så länge!

3 Kommentarer

  1. Vilka coolgulliga barn ni skapar! ^^ Stig ser som en Knut-klon på 2 månader-fotot! Härligt att nihar det härligt!

  2. Så söt! Och så skönt att läsa detta! Ni verkar ha det som en dröm 🙂 Väntar 2:an nu och fasar dessvärre för eventuell 2-barnschock eftersom 1:an hade kolik, aldrig sov osv. Ammade då men tänkte pröva ersättning denna gången eftersom jag inte alls gillade att amma. Sover Stig i egen spjälsäng?

    • De första två månaderna sov han emellan oss i sängen, men nu sover han i en vagga i vårt rum. Funkar väldigt bra, om han vaknar runt fyra-tiden brukar vi få lyfta över honom men annars sover han själv

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...