Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Stig 4 Månader!

feb 18, 2019 | Bebis | 1 kommentar


Den här lilla glada personen har hunnit bli hela fyra månader!
Det har varit fyra väldigt härliga månader, han tillför mitt liv så himla mycket med sin blotta uppenbarelse!
Sååå mysigt att vakna på morgonen av att han storler åt en!
Han är i stort sett glad jämt, iallafall så länge han får vara med där det händer. Han är inte så förtjust i när vi lägger ner honom och försöker få något gjort, det går bara korta stunder.
Får han däremot sitta i sin stol bredvid när man lagar mat så är det inga problem.
Han tycker inte om nya människor och vill helst vara nära mig eller Emil om det kommer någon ny. Då borrar han in sitt lilla ansikte i min hals och vill absolut inte lämna mig, för allt i världen.
Men efter en stund brukar han mjukna och då kan andra få hålla om de vill.

Han har helt slutat att äta på nätterna (eller det beror på när vi ger sista maten på kvällen) men vi brukar ge en flaska ersättning vid 19-19.30 och sen somnar han i sin säng och sover till 5.30-6 på morgonen ungefär, då vill han ha mat och sen somnar han om till runt 8 tiden.
Han är överlag en väldig sjusovare. Det går när som helst få honom att sova vilket är väldigt bra när man själv vill sova middag. Då bara kryper man ner med honom i vår säng och sen somnar vi båda två. Han med näsan i min halsgrop och jag med näsan i hans hår.
Dagens bästa stund!

1 kommentar

  1. Men wow! Heja er och heja er son, har ni gjort något speciellt för att få honom att sova hela nätterna? Någon speciell metod? Dum fråga kanske, men är såklart nyfiken????

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...