Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Stig 5 Månader!

mar 20, 2019 | Bebis | 3 Kommentarer

Vips så blev han fem månader, min lilla sol-Sticka!

När man skriver om sitt barn ska man ändå försöka behålla en viss mån av opartiskhet tänker jag, men han är verkligen genomljuvlig!
Han är så ofantligt lätt att ha att göra med, han är liksom aldrig ledsen.

Han sover fortfarande som en nyfödd bebis, dvs hela tiden.
Räknade härom dagen att han brukar sova runt 5-6 gånger på dagarna. Lägger man sig med honom i sängen sover han lätt en timme eller två.
Han är ju helt uppfödd på ersättning och äter i nuläget 210 ml ungefär var fjärde timme på dagen och på natten äter han inte alls (halleluja!)
Han somnar runt samma tid varje kväll, 19.30, samtidigt som Knut går och lägger sig.
Sen sover han till 5-6 på morgonen ungefär, äter och somnar om.

Han har storlek 62-68 (som Knut hade när han var ett år, så sjukt!)
Stig är väldigt blåögd trots att jag hoppades in i det sista att han skulle bli brunögd.
Han ser ständigt förvånad ut och verkar nyfiken på det mesta.

Vi har alltid sagt att Knut är en gammal själv, man liksom ser att han varit med förut.
Stig däremot, han är helt ny!
Alldeles färsk och det sötaste som finns!

3 Kommentarer

  1. Finns fortfarande chans på bruna ögon, har hört att det tar upp till ett år innan barnen får rätt ögonfärg 🙂
    Så lik Emil förresten!

  2. Vad kan man önska sig mer?

  3. Alltså, ni har så otroligt söta barn! Både Knut och Stig är verkligen genomgulliga. ????

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...