Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Stig, 6 Månader!

apr 25, 2019 | Bebis | 2 Kommentarer

Nu har han hunnit bli ett halvår, min älskade lilla kille!
Det är en sådan fröjd att han kommit till vår familj, han tillför så mycket fint!
Han är glad precis hela tiden, skiner alltid upp när man får ögonkontakt med honom och sitter mest och jollrar och dregglar.

Han gillar mamma och pappa och har varit minst sagt skeptisk mot alla andra och har inte velat bli buren eller hållen av andra innan han fått vänja sig en stund. Så han är inget barn som vi lämnar bort för barnvaktning än på en stund. Knut var aldrig sådan utan var glad och nöjd hos alla.
Stig börjar bli bättre på den fronten nu iallafall, så vi hoppas det går åt rätt håll.

Han sover fortfarande hela nätterna, från 19-06.00 utan att äta. Sen äter han och somnar om.
Han är med andra ord en riktig sovgris.
Nu har vi bytt ut hans fina korg mot en spjälsäng och då sover han om möjligt ÄNNU bättre, när han har lite mer plats att vifta på.

Jag ser fram emot en lång sommar och har en målbild av att han sitter där på en fil på stranden och gnager på en spade eller nått.
Ljuvliga lilla person, vilken tur att vi fick dig!

2 Kommentarer

  1. Alltså sååå söt!!! ????

  2. Gullchock! 😀 På 2 månadersbilden ser han exakt ut som Knut, säker på att det inte är en Knut-bild…?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...