Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Teckning och Förlaga!

mar 4, 2013 | Teckningar | 7 Kommentarer

Många sa att ni tycker det är roligt att se förlagan till teckningarna.
Jag har svårt för det, för det blir ett jämförande som inte är nödvändigt.
Därför predikar jag ofta om att kanske inte beställa en teckning på bröllopsfotot, för det har man ju uppe ändå, ingen mening att ha teckning och foto bredvid varann. Ta istället en annan förlaga, den behöver inte ens vara särskilt bra!
Här får ni se några teckningar och hur förlagorna sett ut, men passa på nu, det lär inte hända igen haha!

förlaga1

Sara blev clown.

förlaga2

Josefina fick fågelsällskap.

förlaga3

Emmelis förlaga var ju fantastisk redan från början!

förlaga4

Bästa Clara som tuschlavering, blev senare även ett tröjtryck!

förlaga5

Emily hade inte lila hår på bilden, men fick det på teckningen. Rätt ska va rätt.

förlaga6

Teres ungar är de enda ungar jag tecknat frivilligt.

7 Kommentarer

  1. Superroligt att få se!

  2. Jättekul att se! tack för det! Du är superduktig!

  3. Jag tycker du tecknar så otroligt! Roligt att se förlagan men det är dina teckningar som jag allra helst vill se 🙂 Har en teckning från dig här hemma som jag bara älskar, dock fick jag den av ett ex som jag inte riktigt vill bli påmind om idag, men om något år hoppas jag den kan åka fram igen! Tack för att du tecknar och målar!!!!

  4. Väldigt roligt att se båda versionerna, att se hur du inspireras och hur du tar det till en helt annan nivå. Personligen måste jag säga att jag tycker dina bilder är finare än originalen ^^

  5. Jag tycker lite tvärtom, för mig blir det ingen jämförelse av hur likt det är eller så – tvärtom gjorde det här mig bara än mer imponerad av dig. Hur du kan se någonting annat i ursprungsbilden, utveckla den, lyfta den tusen snäpp. Det är för mig minst lika imponerande som din skicklighet med pennorna/penslarna.
    Så för mig får du gärna visa originalbilden fler gånger – jättekul tyckte jag!

  6. Älskar bilden på josefina, eller rättare sagt hur du utvecklade den, döfräckt att se dom såhär brevid varandra!

  7. Helt fantastiskt! Du är så begåvad.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...