Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Teckning Steg För Steg!

sep 25, 2015 | Teckningar | 3 Kommentarer

När jag får en beställning börjar det med att jag gör en skiss, då ser det ut såhär:

denisa2

När den är godkänd och klar lägger jag den på ljusbordet och gör en ny skiss, med en ljus penna. Här kan jag då rätta till lite olika grejer, som avstånd mellan ögonen och sådär. På den här har jag tex sänkt avståndet mellan näsan och ögonen och gjort munnen lite bredare än på skissen:

denisa1

Sen är det dags att färglägga!
Jag gör ett porträtt i taget istället för att jobba med alla fyra parallellt, såhär:

denisa3

När det första porträttet är klart gör jag om hela processen och lägger bilden på ljusbordet och tecknar av nästa ansikte osv osv tills hela bilden är klar.

Tadaaaa!

 

3 Kommentarer

  1. Vad kul att få se steg för steg!

  2. Åhh, vad fin! hoppas vi får se slutresultatet sen 🙂

  3. Wow! 1-2-3…Bara så där!!!
    Någonstans mellan bild två och tre måste väl ändå en trollformel uttalas och trollspö viftas!
    Du är magisk på att trolla fram liv i dina bilder!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...